”Se oli kuin painajaisesta” – Instagramin peppujulkkis poistettiin lentokoneesta erikoisen syyn vuoksi, avautuu nyt kokemastaan vääryydestä - Viihde - Ilta-Sanomat

”Se oli kuin painajaisesta” – Instagramin peppujulkkis poistettiin lentokoneesta erikoisen syyn vuoksi, avautuu nyt kokemastaan vääryydestä

Instagramin peppukuningattarena tunnettu fitnessmalli Jen Selter kertoo nyt yksityiskohtia siitä, kun viisi poliisia heitti hänet ulos American Airlines -lentokoneen lennolta.

12.2.2018 21:44

Fitnessmalli ja Instagram-tähti Jen Selter, 24, on kertonut New York Post- lehden haastattelussa lisää tuntemuksiaan siitä, kun hänet tammikuun lopulla poistettiin American Airlines -yhtiön lentokoneesta.

Selter poistettiin 28. tammikuuta lentokoneesta sen jälkeen, kun hän oli ajautunut riitaan henkilökunnan kanssa. Selter julkaisi Twitterissä useita videoita tapahtumista. Videot ovat arvatenkin levinneet laajalti. Selter kuvaili videoilla tilannetta hulluksi.

– En tehnyt mitään väärää, mutta silti minut heitetään ulos koneesta, Selter kirjoitti erään videon yhteydessä.

Välikohtaus sattui Miamin kansainvälisellä lentokentällä, kun Selter oli koneessa matkalla kotikaupunkiinsa New Yorkiin. American Airlinesin lentokone oli pari tuntia myöhässä eikä ollut vielä päässyt matkaan, kun Selter nousi koneessa seisomaan laittaakseen takkinsa ylähyllylle.

Stuertti kehotti Selteriä istumaan ja kaksikko ajautui kiistaan.

– Kone ei ollut lähdössä. Kehotin häntä rauhoittumaan. Mutta hänellä oli jotain minua vastaan. Hän oli niin inhottava, Selter on aiemmin kertonut oman näkemyksensä tilanteesta Page Sixille.

Selter sanoo vastanneensa sarkastisesti ”kyllä,” kun stuertti kysyi, haluaako fitnessmalli tulla heitetyksi ulos lennolta.

– Ja niin vain viisi poliisia lähestyy minua. Hirvein American Airlines -kokemus, Selter kirjoitti Twitterissä.

Nyt Selter avaa tuntemuksiaan New York Postin tuoreessa haastattelussa. Selter sanoo, ettei ole riidanhaluinen persoona, vaikka viisi poliisia poisti hänet ja hänen siskonsa lentokoneesta.

– Kun sanoin ”kyllä” olin selvästikin sarkastinen, Selter painottaa lehdelle.

Selter sanoo hänen vastauksensa saaneen riidan aikaan, vaikka hän ei sitä niin tarkoittanut.

– Se oli kuin painajaisesta, Selter kuvailee kaoottista tilannetta.

Selter väittää lehdelle stuertin lähteneen juttelemaan tilanteesta lentäjälle ja ennen kuin Selter arvasikaan viisi poliisia käveli häntä kohti vaatien häntä poistumaan lentokoneesta. Selterin lisäksi hänen siskonsa poistettiin pois koneesta. Siskojen lisäksi yksi matkustaja poistui lentokoneesta vapaaehtoisesti, kun näki, kuinka siskoksia kohdeltiin.

– En ole riidanhaluinen persoona. Minä en aloittanut koko riita. On hullua, että viatonta ihmistä voidaan kohdella näin, Selter päivittelee New York Postin haastattelussa.

Jen Selter tunnetaan siitä, että hän julkaisee Instagramissa kuvia takapuolestaan. Hänen Instagram-tilillään on jo lähes 12 miljoonaa seuraajaa.­

Selter nousi julkisuuteen muutama vuosi sitten, kun belfiestä eli niin sanotusta peppu-selfiestä tuli ilmiö. Selteriä tituleerattiin usein ”peppukuningattareksi” ja hänen seuraajamääränsä kasvoi nopeasti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?