”Instagramin vihatuin mies” sai todellisen haastajan – 45-vuotiaan ”Namusedän” rietas elämäntyyli lyö ällikällä - Viihde - Ilta-Sanomat

”Instagramin vihatuin mies” sai todellisen haastajan – 45-vuotiaan ”Namusedän” rietas elämäntyyli lyö ällikällä

Neljän lapsen isä ja ökyrikas savukeyrittäjä esittelee sosiaalisessa mediassa ylenpalttista elämäntyyliään, johon kuuluvat vähäpukeiset naiset, kalliit autot ja satoja tuhansia maksaneet luksusjuhlat.

9.2.2018 11:46

”Instagramin vihatuin mies” Dan Bilzerian, 36, on vuosien saatossa esitellyt ylenpalttista ökyelämäänsä seuraajilleen aiheuttaen kohuja kohujen perään.

Nyt Bilzerian näyttää saaneen haastajan australialaisesta ”Namusedästä”. Kyseessä on ökyrikas yrittäjä Travers ”Candyman” Beynon.

45-vuotias Beynon on Freechoice-nimisen savukeyrityksen omistaja. The Sun -lehden ja Daily Mail -lehden mukaan hänen omaisuutensa on arvioitu olevan lähemmäs 30 miljoonaa euroa.

Instagramissa Beynon esittelee luksuskartanoaan, ökyautojaan, vähäpukeisia naisia ja omaisuuden maksaneita megabileitään.

Alla olevalla videolla esitellään Beynonin tiluksia mahtipontiseen tyyliin.

Hänen kotinsa tunnetaan nimellä Candy Shop Mansion, jonka virallisten Instagram-sivujen seuraajamäärä ei jää kauas miljoonasta uteliaasta.

Seuraajat pääsevät päivä toisensa jälkeen katsomaan toinen toistaan hämmästyttävämpiä kuvia Beynonin elämäntyylistä.

Kartanossaan ”Namusetä” järjestää valikoiduille vieraille ainutlaatuisia luksusjuhlia. Kartano sijaitsee meren rannalla Gold Coastissa.

Beynonin savukeyrityksellä on toimipisteitä runsas määrä ympäri Australiaa. Yritys ja omaisuus ovat ilmeisesti perintöä Beynonin yrittäjävanhemmilta.

Yrityksen ympärillä on alkanut pyöriä erikoinen ilmiö, sillä naiset ja miehet ympäri maailmaa ovat antaneet tatuoida yhtiön logon itseensä.

Palkintona tempauksesta Beynon ilmeisesti lennättää tatuointiin suostuneen vieraansa luksusjuhliinsa mistä tahansa päin maailmaa.

Jotkut todella ovat valmiita tekemään mitä tahansa päästäkseen osaksi näitä juhlia!

Äskettäin Beynon järjesti ”vuosisadan bileet”, jotka kustansivat hänelle puoli miljoonaa australian dollaria, eli reilusti yli 300 000 euroa.

Teemajuhliinsa hän saapui näyttävästi pukeutuneena ja omalla ”Namusetä”-veneellään.

The Sun -lehden mukaan hulppeissa teemabileissä sattuu ja tapahtuu. Jokin aika sitten järjestetyt pippalot olivat teemaltaan ”seitsemän kuolemansyntiä”.

Bileet olivat todella koitua osan juhlijoiden kohtaloksi, sillä 21-vuotias nainen joutui sairaalaan tiputtuaan juhlahumussa niskoilleen korkealta tanssikorokkeelta. Eräs mies satutti kätensä ikkunalasiin ja joutui niin ikään sairaalahoitoon.

Ökrikas Beynon on ollut naimisissa Ninibeth Lealin kanssa, joka kruunattiin Miss Venezuelaksi vuonna 1991 ja myöhemmin samana vuonna vielä Miss Maailmaksi. Beynonilla on kaksi lasta Lealin kanssa, Valentino ja Lucciana.

Erottuaan missikaunottaresta Beynon ei jäänyt yksin, vaan teki kaksi lasta lisää toisen vaimonsa, bikinimalli Taesha Bundalon kanssa.

Muutama vuosi sitten Beynon kohautti lisäämällä sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa hän taluttaa maassa nelinkontin kävelevää vaimoaan ja toista naista bikinien naruista kartanonsa pihalla.

Miehen nykyisestä parisuhdetilanteesta liikkuu erilaisia huhuja, mutta kuvista päätellen varmaa on ainakin se, että hän jakaa säännöllisesti sänkynsä muidenkin kuin vaimonsa kanssa.

Leveilevä elämäntyyli jakaa mielipiteitä Instagramissa. Osa kommentoijista hehkuttaa Beynonin ”elävän unelmaelämää”, mutta osan mielestä miehen elämä on ”ällöttävää ja naisia halventavaa”. Jotkut taas vaativat miestä vastaamaan, kuinka hekin voisivat päästä osallistumaan hänen megajuhliinsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?