Vain elämää -kuvauksista kotiin lähetetty Terhi Kokkonen rikkoi somehiljaisuuden - Viihde - Ilta-Sanomat

Vain elämää -kuvauksista kotiin lähetetty Terhi Kokkonen rikkoi somehiljaisuuden

Laulaja Terhi Kokkonen jätti suositun ohjelman kuvaukset kesken.

8.2.2018 12:13

Vain elämää -ohjelmasta kotiin lähetetty Terhi Kokkonen lisäsi Instagram-tililleen yhteiskuvan koiransa kanssa. Kuvasta päätellen hän saattaa mahdollisesti olla kotiutunut kesken jääneistä kuvauksista. Kuvassa Kokkonen hymyilee meikittömänä pukeutuneena harmaaseen puseroon.

Kokkonen julkaisi myös ohjelman kuvauksista kuvia Instagram-tilillään. Kuvat eivät antaneet vihiä kotiin lähtemisestä.

Kokkonen julkaisi itsestään muun muassa säkenöivän kauniin kuvan, jossa hän istuu sohvan nurkassa. Tyylikäs Kokkonen kirjoittaa olevansa pukeutunut kuvassa muotisuunnittelija Katri Niskasen suunnittelemaan asuun.

Nelosen suositun Vain elämää -ohjelman kuvauksista saapui keskiviikkona 7. helmikuuta yllättävä uutinen, kun ohjelma tiedotti Ultra Bra- ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tutun Kokkosen, 43, lähtevän kotiin kesken kuvausten.

– Päätös oli tuotantoryhmän, ja siihen tultiin perusteellisen harkinnan pohjalta. Ohjelman kolme viimeistä päivää kuvataan ilman Kokkosta, kuuluu Vain elämää -päivitys.

  • Katso jutun alussa olevalta videolta Terhi Kokkosen lähtötunnelmat Vain elämää -kuvauksiin Espanjaan.

Vain elämää -ohjelman vastaava tuottaja Meira Noronen kommentoi IS:lle aihetta Espanjasta käsin. Norosen mukaan aiheesta käytiin Kokkosen kanssa runsaasti keskusteluja puolin ja toisin.

– Tässä on sellainen tilanne, että kuvausviikko on raskas ja ihmiset reagoivat siihen eri tavoilla. Päädyimme tähän sen takia, että saamme kuvaukset sujuvasti loppuun. Olemme keskustelleet ja tehneet perusteellisen harkinnan kautta päätöksen, että Terhi lähtee kotiin, Noronen muotoili.

Kokkosen lähdön jälkeen ohjelmaan jäivät Danny, Arttu Wiskari, Kasmir, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?