Anne Kukkohovi erosi miehestään lähes 17 aviovuoden jälkeen – avaa päätöksen taustoja some-päivityksessä

Anne Kukkohovi kertoo Facebook-päivityksessään eronneensa miehensä kanssa jo viime kesänä.

8.2.2018 9:28

Tv-persoona, yrittäjä ja ex-malli Anne Kukkohovi on eronnut aviomiehestään Joni Kukkohovista.

Pariskunnalla on yksi lapsi, 15-vuotias Miska.

Kukkohovi kertoo julkisessa Facebook-päivityksessään, että pariskunta päätti jo viime kesänä erota ja jatkaa ystävinä. Pari olisi viettänyt tämän vuoden tammikuussa 17-vuotishääpäiväänsä.

Pariskunta ei ole vielä toistaiseksi jättänyt avioeropapereita.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

– Turhia spekulaatioita välttääksemme olemme jo viime kesänä päättäneet erota pariskuntana ja jatkaa matkaa hyvinä ystävinä ja kollegoina yhteisessä yrityksessämme, Kukkohovi kirjoittaa.

– Koska ero koskettaa myös poikaamme, emme tule kommentoimaan asiaa tämän enempää. Toistan, ei kommentteja, Kukkohovi painottaa.

Hän kertoo myös, että pariskunta aikoo jatkaa kollegoina yhteisessä yrityksessä.

Kukkohovi kertoi muutama vuosi sitten IS:lle, että hänen aviomiehensä on ollut hänen tärkein ja luotettavin ihminen, sekä paras ystävänsä.

Kukkohovi on myös paljastanut, että hänen aviomiehensä kosi, kun Kukkohovi odotti parin lasta.

– Pojan pitää ainakin kysyä morsiamen kättä. Se on tosi kaunista. Mun aviomies kysyi ja sai myöntävän vastauksen, koska olin raskaana. Ne olivat sellaiset shotgun wedding (haulikkohäät), että äkkiä vaan, Anne nauroi.

Pariskunnan yhteinen yritys valmistaa ihonhoitotuotteita.

Kukkohovi kertoi äskettäin IS:n haastattelussa, että yrityksen maailmanvalloitus on lähtenyt hyvin käyntiin.

Hän paljasti myös, että työkiireiden vuoksi parisuhde on myös joutunut koetukselle, sillä yhteinen aika aviomiehen kanssa menee täysin töiden merkeissä: Joni Kukkohovi on omien mainostoimistotöidensä lisäksi vaimonsa molempien yritysten luova johtaja.

– Vuorokauden tunnit eivät riitä. Siitä tulee riita ja väsymystä, mikä johtaa tietynlaiseen varovaisuuteen. Buukkaamme sitten aikaa toisiltamme, jotta voimme käydä asioita läpi. Ja välillä otamme pieniä perhelomia, mutta silloin ei Jonin kanssa juuri puhuta, annetaan vain toistemme olla ja nuollaan haavojamme.

Erityisen huono omatunto Kukkohovilla on ollut omien sanojensa mukaan 15-vuotiaan poikansa Miskan suhteen, jonka kanssa hän on ollut aina hyvin läheinen.

– Valitettavasti Wolt-sovellus on ollut kovassa käytössä: ”Äiti on taas vähän myöhässä, tilaa jotain ruokaa itsellesi.” Ystävät puolestaan kyselevät jo, nähdäänkö me tänäkään vuonna, hän pahoittelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?