Clint Eastwood poseerasi 35 vuotta nuoremman tyttöystävän kanssa – tällainen on tähden hurja rakkauselämä: Seitsemän lasta neljän eri naisen kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Clint Eastwood poseerasi 35 vuotta nuoremman tyttöystävän kanssa – tällainen on tähden hurja rakkauselämä: Seitsemän lasta neljän eri naisen kanssa

Myös osa Clint Eastwoodin lapsista on päätynyt elokuva-alalle.

7.2.2018 16:07

Näyttelijä ja ohjaaja Clint Eastwood tunnetaan menestyneiden elokuvien lisäksi myös lukuisista naissuhteista. Eastwoodin värikäs rakkauselämä on aiheuttanut näyttelijän uralla useita kohuja. 87-vuotiaalla tähdellä on yhteensä seitsemän lasta neljän eri naisen kanssa.

Dailymail uutisoi, kuinka Eastwood näyttäytyi viime maanantaina punaisella matolla kuuden lapsensa Kylen, Alisonin, Scottin, Kathrynin, Francescan ja Morganin kanssa. Eastwood osallistui uuden elokuvansa The 15:17 To Paris ensi-iltaan. Eastwoodin ohjaama, tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo kolmesta amerikkalaisesta, jotka pysäyttävät terrori-iskun junassa.

Eastwoodin lasten lisäksi näyttelijän seurassa nähtiin tämän uusi naisystävä, 52-vuotias ravintola-alalla työskentelevä Christina Sandera.

  Riitaisia eroja ja lapsia salasuhteista

Lapset Kyle, 49, ja Alison, 45, ovat Eastwoodin ensimmäisestä avioliitosta malli Maggie Johnsonin kanssa. Kun pari meni naimisiin vuonna 1953, oli Eastwood vielä tuntematon näyttelijä.

Clint Eastwood yhdessä uuden naisystävänsä Christina Sanderan kanssa punaisella matolla.­

Clint Eastowoodilla ja Maggie Johnsonilla on kaksi yhteistä lasta.­

Scott, 31, ja Kathryn, 30, ovat taas syntyneet Eastwoodin suhteesta lentoemäntä Jacelyn Reevesen kanssa. Eastwoodilla oli Reevesen kanssa salasuhde samaan aikaan, kun Eastwood seurusteli näyttelijä Sondra Locken kanssa.

Clint Eastwood poseerasi viime maanantaina yhdessä lastensa kanssa. Kuvassa vasemmalta oikealle: Christina Sandera, Clint Eastwood, Stacy Poitras (Alisonin puoliso), Alison Eastwood ja Scott Eastwood.­

Eastwood ja Locke olivat yhdessä yksitoista vuotta. Suhde päättyi lopulta hyvin riitaisasti. Locke syytti Eastwoodia muun muassa julmaksi mieheksi, joka heitti hänet ulos talosta, jota nainen piti kotonaan.

Scott Eastwood on työskennellyt mallina ja näyttelijä.­

Sondra Locke ja Clint Eastowood on nähty useasti yhdessä valkokankaalla. Kuvassa Locke ja Eastwood Lällärit lakoon -elokuvassa.­

Francesca, 24, on puolestaan Eastwoodin ja näyttelijä Frances Fisherin tytär. Eastwood ja Fisher tapasivat toimintaelokuva Pink Cadillacin kuvauksissa.

Clint Eastwood yhdessä tyttärensä Francesca Eastwoodin kanssa. Francescan äiti on näyttelijä Frances Fisher.­

Kuopus Morgan, 21, on ainoa lapsi Eastwoodin toisesta avioliitosta, tv-juontaja Dina Ruizin kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 1996, mutta päätyi eroon vuonna 2014 huoltajuuskiistan jälkeen.

    Yksi lapsista puuttui

Eastwoodin lapset on usein nähty yhdessä tapahtumissa. Näyttelijän lapsista puuttui kuitenkin 52-vuotias Kimber, joka on Eastwoodin ja tanssija Roxanne Tunisin tytär. Eastwoodilla oli Tunisin kanssa salasuhde ensimmäisen avioliittonsa aikana. Suhteesta syntynyt tytär pidettiin salassa medialta vuoteen 1989 asti.

Kyle, 49, ja Alison, 45, ovat Clint Eastwoodin lapsia liitosta Maggie Johnsonin kanssa.­

Lapset seuraavat isänsä jalanjälkiä

Myös osa Eastwoodin lapsista on päätynyt isänsä tapaan elokuva-alalle. Kathryn työskentelee näyttelijänä ja kirjailijana, Scott taas näyttelijänä ja mallina. Hänet on nähty elokuvien lisäksi myös poppari Taylor Swiftin musiikkivideolla.

Francesca on tehnyt useita tv-rooleja ja hänellä oli myös pieni rooli isänsä ohjaamassa elokuvassa Jersey Boys. Kylellä puolestaan oli rooli Eastwoodin ohjaamassa elokuvassa Honkytonk Man. Elokuva-alan sijaan Kyle on kuitenkin tehnyt enemmän nimeä jazz-muusikkona.

Clint Eastwoodin tyttäret Francesca, Morgan ja Kathryn poseeraavasit yhdessä punaisella matolla.­

Clint Eastwood erosi ex-vaimostaan Dina Ruizista vuonna 2014.­

Kimber Eastwood on Clint Eastwoodin vanhin lapsi.­

87-vuotiaan Clint Eastwood uuden elokuvansa ensi-illassa Los Angelesissa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?