54-vuotiaana synnyttänyt Kaija Stormbom: ”Moni on ikääni ajatellen kysynyt, miten lapsi tuli maailmaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

54-vuotiaana synnyttänyt Kaija Stormbom: ”Moni on ikääni ajatellen kysynyt, miten lapsi tuli maailmaan”

Kansanedustaja Antti Lindtmanin (sd) ja hänen puolisonsa Kaija Stormbomin tytär kastetaan lähipäivinä.

Kaija Stormbomin ja kansanedustaja Antti Lindtmanin tytär syntyi 21. marraskuuta 2017.­

7.2.2018 11:24

Kansanedustaja Antti Lindtman, 35, saapui tiistai-iltana valtiopäivien avajaisten juhlallisuuksiin kuuluvaan Madama Butterfly -oopperaan yhdessä puolisonsa Kaija Stormbomin, 54, kanssa. Pariskunnan pieni, runsaan kahden kuukauden ikäinen tytär oli hyvässä hoidossa.

Kaija Stormbom kertoi onnellisena, että pienen lapsen kanssa oppii joka päivä jotakin uutta.

– Äitiys on nyt jollain tavalla erilaisempaa kuin silloin parikymmentä vuotta sitten. Tunnen omanlaista rauhaa ja osaan olla rauhallisempi kuin edellisten lasteni kanssa, Kaija Stormbom mietti.

Hehkeä Stormbom kertoi myös imettävänsä lastaan.

– Imetän niin kauan kuin maitoa tulee. Moni on ikääni ajatellen myös kysynyt, miten lapsi tuli maailmaan. Voin sanoa, että ihan normaalilla tavalla, Kaija Stormbom kertoi.

Kaija Stormbom ja Antti Lindtman edustivat tyylikkäinä Suomen 100-vuotisitsenäisyyspäivänä Linnan juhlissa – vain pari viikkoa tyttärensä syntymän jälkeen.­

Onnellinen pariskunta naurahti vielä, että unta on saanut vaihtelevasti ja molemmat osallistuvat vaippojen vaihtoon.

– Tyttäremme kastetaan lähipäivinä. Nimi on valmiina, mutta voihan se vielä muuttuakin, kansanedustaja Antti Lindtman ja hänen puolisonsa Kaija Stormbom kertoivat onnellisina.

Tammikuun puolivälissä koko perhe oli seuraamassa SM-hiihtoja Vantaan Hakunilassa.­

Pariskunta kertoi aiemmin IS:lle yrittäneensä raskautta kymmenen vuoden ajan ja käyneensä muun muassa hedelmöityshoidoissa. Parin ensimmäinen yhteinen raskaus päättyi keskenmenoon.

– Olimme toivoneet lasta niin pitkään. Kun hän sitten tuli maailmaan, en osannut arvatakaan, kuinka kokonaisvaltaista tunne on. Lapsen syntymä on iso elämänmuutos ja se muuttaa monella tavalla arjen positiivisesti, Antti Lindtman kertoi joulukuussa ISTV:n Tainola Show’ssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?