Maria Veitola pyysi Instagramissa apua erikoiseen vaatepulmaan – vastaus löi ällikällä: ”Alkajaisiksi yksi olut, kiitos” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maria Veitola pyysi Instagramissa apua erikoiseen vaatepulmaan – vastaus löi ällikällä: ”Alkajaisiksi yksi olut, kiitos”

Maria Veitola turvautui Instagram-seuraajiensa apuun erikoisessa vaateongelmassa.

4.2.2018 10:15

Juontaja ja toimittaja Maria Veitola on ahkera sosiaalisen median käyttäjä. Hänen suositulla Instagram-tilillään onkin reilut 68 000 seuraajaa, joiden apuun Veitola turvautui lauantaina erikoisessa pulmassaan.

Juontaja julkaisi Instagramissa kuvan itsestään harmaassa neulepuserossa, jota koristavat japanilaisen kirjoitusmerkit sekä mukin kuva. Veitola oli huolestunut paitansa sanomasta ja kysyikin siksi apua seuraajiltaan.

– Heippa osaako joku teistä japania? Mitähän mun paidassa lukee, Veitola kyselee kuvatekstissä.

– Alkoi just hermostuttamaan. Jos siinä lukee vaikka jotain solvauksia ja kuljeskelen ympäriinsä se päällä? Toisaalta tässä on mukin tai termospullon kuva. Mikä se sellainen paita olisi, jossa on mukin kuva ja sit siinä lukis että oot idiootti tms? hän jatkoi.

Ei mennyt aikaakaan kun Veitolan seuraajat riensivät apuun ja selvittävät tälle paidan tekstin merkityksen.

– Ihan kohteliaasti tuossa paidassa vaan tilataan yksi bisse, eräs nainen toteaa.

Helpottunut Veitola vastasi seuraajilleen kiitollisena.

– Hei kiitos! Huh! Vaikka on sekin outo ajatus. En varmaankaan käyttäisi paitaa jossa lukis suomeksi että ”Saisinko yhden oluen, kiitos.”, hän hämmästeli.

Pian tekstin sisältöä selvennettiin entisestään.

– Siinä lukee: ”Anteeksi, alkajaisiksi yksi olut, kiitos”.

– Alkajaisiksi!? Oh my. Seuraavaksi lärvilauta? hämmentynyt Veitola vastasi.

– Hieno paita. Vaikka et puhu japania, saat aina olutta siellä, totesi eräs Veitolan seuraaja huvittuneena.

– Tässä on myös alareunassa joku säkin kuva (ehkä raha- tai ohrasäkki?) Mitä se sit tarkoittaa, juontaja jatkoi ihmettelyään.

Maria Veitola tunnteaan Radio Helsingin sisältöjohtajana ja tv-juontajana. Hänet on nähty useissa keskusteluohjelmissa MTV:llä.­

Kukaan Veitolan seuraajista ei osannut selittää säkin merkitystä, mutta puseron erikoinen teksti on herättänyt kommentoijissa hilpeyttä.

– Mulla on toi sama tatska: tofu chicken kung po hot sauce teriaki, yksi vitsailee.

– Vietnamissa oli yksi pieni skidi, jolla paita, jossa luki ”Hello friend! I love potato” ja sit siinä oli sammakko, huvittunut nainen kertoo.

Veitola vieraili Japanissa viime kesänä, joten on hyvin mahdollista, että olutpaita on tarttunut mukaan kyseiseltä lomareissulta. Tällä hetkellä Veitola nähdään televisiossa Yökylässä Maria Veitola -sarjan kolmannella tuotantokaudella.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan kolmannen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa vierailtiin Dannyn kesähuvilalla.­

Sarjassa juontaja vierailee tunnettujen suomalaisten luona ja viettää aikaa heidän kanssaan. Ensi viikolla sarjassa nähdään räppäri Mikael Gabriel ja tämän norjalainen kihlattu Triana Iglesias.

Yökylässä Maria Veitola -sarja voitti tammikuussa Parhaan keskusteluohjelman Venla-palkinnon.

Veitola juhli Venla-palkintoaan tammikuussa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?