Maria Nordin puhkesi kyyneliin puhuessaan Reino-rakkaastaan – yksinkertainen kikka pelasti suhteen: ”Se on muuttanut koko elämän” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maria Nordin puhkesi kyyneliin puhuessaan Reino-rakkaastaan – yksinkertainen kikka pelasti suhteen: ”Se on muuttanut koko elämän”

Maria Nordin ei pystynyt pidättelemään kyyneliään puhuessaan miehensä Reino Nordinin menestyksestä Emma-gaalassa.

3.2.2018 19:33

Suomalaisen musiikin huiput palkitaan lauantaina 32. kertaa järjestettävässä Emma-gaalassa.

Muusikko Reino Nordinin kanssa gaalaan saapui hänen vaimonsa Maria Nordin, joka odottaa pariskunnan kolmatta lasta. Reino ja Maria ovat olleet yhdessä 12 vuotta ja heillä on entuudestaan kaksi lasta. Reinolla on lisäksi yksi lapsi edellisestä suhteesta.

Reino on ehdolla useassa kategoriassa Emma-gaalassa, mutta kertoo suhtautuvansa varovaisen toiveikkaasti omaan voittoonsa.

Sen sijaan Maria-vaimolla ei ollut epäilystäkään miehensä voitosta.

– Mä olen ihan varma, että hän jotain voittaa, joten ei jännitä, Maria hymyilee IS:n haastattelussa.

Silmin nähden miehestään ylpeä Maria liikuttuu kyyneliin kesken haastattelun.

– Mä ihan liikutun, ihan uskomatonta. Reino on tehnyt niin paljon töitä tosi pitkään ja nyt se palkitaan, Maria herkistelee.

– Olen tosi ylpeä hänestä. Olen aina uskonut häneen samalla tavalla ja uskonut häneen. Tuntuu mukavalta, että hän saa muualtakin kuin minulta arvostusta, hän kiittelee.

Pitkään yhdessä olleella pariskunnalla menee nyt loistavasti. Parisuhteen salaisuudeksi Maria mainitsee molempien joustavuuden ja kyvyn muuttua.

– Varmaan sellainen ennakkoluulottomuus ja ollaan molemmat valmiita muuttumaan ja annetaan toistemme muuttua. Jotain ihmeellistä tässä vain on tapahtunut viime vuonna, Maria kertoo.

Oman asenteen tietoinen muuttaminen on auttanut valtavasti. Parisuhde on puhjennut kukoistukseensa samalla.

– Olen tehnyt sellaista aivotreeniä. Siinä kiinnitetään huomiota tietoisiin ajatuksiin, ja se on muuttanut koko elämän.

Nyt Maria pystyy näkemään asioista valoisat puolet.

– Olen ollut negatiivisuuden kierteessä, mutta omalla asenteella pystyy luomaan mitä vain. Se on muuttanut täydellisesti suhteemme.

– Aikaisemmin oli koko ajan tarve puhua suhteesta. Nyt me vaan ollaan, ja se on luonnollista, ja kaikki on hyvin koko ajan, Maria hehkuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?