Shirly Karvinen saapui Emma-gaalaan kimaltelevassa luomuksessa – paljasti kiusallisimman mokansa radiojuontajana: ”Silloin vähän itketti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Shirly Karvinen saapui Emma-gaalaan kimaltelevassa luomuksessa – paljasti kiusallisimman mokansa radiojuontajana: ”Silloin vähän itketti”

Miss Suomi Shirly Karvisen tie radiojuontajaksi vaati kuukausien harjoittelun.

3.2.2018 18:40

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen saapui Emma-gaalan punaiselle matolle näyttävässä, kimaltelevassa asussa.

Gaalaillan suunnitelmat olivat vielä kaunottaren osalta auki.

– Pitkä viikko painaa, saa nähdä jäänkö myöhään tänne. Fiilispohjalla mennään, kiva ilta tulossa, Shirly hymyilee.

Radiojuontajana Radio Suomirockin aamussa työskentelevä Shirly kertoo päätyneensä nykyisiin hommiinsa sosiaalisen median kautta.

– Olin joskus ilmaissut mielenkiintoni ammattia kohtaan. Kirjoitin Facebookiin, että jos joku etsii juontajaa, niin täällä on. Se jäi pomoni mieleen, ja kun kesä tuli, kysyttiin haluanko tulla harjoittelemaan, Shirly paljastaa.

Aivan kylmiltään radiojuontajan penkille ei voi hypätä, vaan pesti edellytti kuukausien harjoittelua.

– Harjoiteltiin monta kuukautta. Välillä näytti epätoivoiselta. Minulla oli sellaisia omia maneereita. Huomasi kuulemma, että on tullut juonnettu kauppakeskustapahtumia, Shirly paljastaa.

Radio Suomirockin aamulähetyksen juontajakolmikko.­

Radiojuontajan hommissa on ehtinyt sattua ja tapahtua. Erään kerran Shirly oli aamulla töissä juontaja Ville Kinaretin kanssa kahdestaan, kun juontajakolmikon yksi osapuoli, Mikko Honkanen, oli poissa.

– Oltiin Villen kanssa kahdestaan töissä. Meistä ei kumpikaan ole teknillisesti hyvä, ja kun Ville hoiti tekniikkapuolta, hän vahingossa unohti mikrofonin päälle. Nojasin siihen mikrofoniin ja päästin pienen ärräpään. Samaan aikaan soi kaunis herkkä kappale, ja päälle kuului minun ”kauniit” sanani, Shirly nauraa.

– Sen jälkeen ei olla unohdettu sitä päälle! Silloin vähän itketti, nyt naurattaa, kaunotar vakuuttaa.

Shirly kertoo saaneensa jonkin verran kommentteja siitä, että hän on misseille tyypilliseen tapaan päätynyt juontohommiin.

– Totta kai sitä kommenttia tulee, mutta minusta on mahtavaa, että ihmiset kehtaa sanoa noin. On mahtavaa osoittaa, että kyllä mä pystyn tähän. Ja pääasia, että itse nauttii tekemisestään, Shirly painottaa.

Gladiaattorit-sarjasta tutun lihaskimpun Vertti Harjuniemen kanssa seurusteleva Shirly oli äskettäin lomalla Prahassa rakkaansa kanssa.

Gaalailtaa Shirly viettää ilman rakastaan, sillä Vertti ei pääse osallistumaan juhliin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?