Järkyttävä tilanne Ensitreffit alttarilla -sarjassa – sulhanen kiroili pettyneenä nähtyään morsiamensa: ”Voi p*ska...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Järkyttävä tilanne Ensitreffit alttarilla -sarjassa – sulhanen kiroili pettyneenä nähtyään morsiamensa: ”Voi p*ska...”

Australian Ensitreffit alttarilla -sarjassa nähtiin erikoinen tilanne, kun alttarilla morsiamensa nähnyt sulhanen reagoi spontaanisti.

2.2.2018 20:24

Ensitreffit alttarilla -sarja on niittänyt mainetta maailmanlaajuisesti uniikilla formaatillaan. Suomessakin suureen suosioon nousseessa sarjassa toisilleen tuntemattomat sinkut menevät naimisiin ensitapaamisellaan. Tanskasta lähtöisin olevaa sarjaa on esitetty Suomessa neljä tuotantokautta. Ohjelmaa on esitetty myös esimerkiksi Ruotsissa, Yhdysvalloissa ja Australiassa ja lukuisat parit ovat menneet sen myötä naimisiin.

Australiassa Married at First Sight -nimellä kulkeva sarjasta alkoi juuri viides tuotantokausi. Kauden ensimmäisissä jaksoissa seurataan, kuinka parit tapaavat alttarilla ja menevät naimisiin.

Australialaissarjassa nähtiin poikkeuksellinen tilanne, kun yksi sulhasista reagoi tulevan vaimonsa näkemiseen varsin spontaanisti.

Lad Bible -sivuston mukaan jaksossa naimisiin menivät pubia pitävä Sean D ja Adelaidesta kotoisin oleva Jo. Alttarilla morsiantaan odotellut Sean kääntyi pian Jon nähtyään selkä tähän päin, puhalsi ilmat ulos keuhkoistaan hermostuneesti ja totesi lyhyesti ja ytimekkäästi:

– Voi pa**a.

  • Voit katsoa parin vihkimisen alla olevalta videolta!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Silmin nähden jännittynyt Sean yritti jutustella tulevan vaimonsa kanssa ennen vihkimistä, mutta keskustelu jäi lyhyeksi. Miehen ystävät epäilivät yleisössä, että tämä oli erittäin hermostunut ja vähällä laskea housuihinsa. Mies räpläsi kravattiaan hermostuneesti ja unohti jopa esitellä itsensä. Tilanne vaikutti hyvin kiusalliselta.

– Hänellä on kiltit silmät, hän vaikuttaa aidolta. Minä pidän hänestä. Näen, että tämä voisi toimia, Jo hehkutti vihkimisen jälkeen.

Sean sen sijaan ei ollut aivan yhtä vaikuttunut, kuten hänen aiempi kommenttinsakin saattoi antaa ymmärtää.

– Hän ei ole aivan sitä, mitä odotin, Sean kertoi kameralle.

Miehen tyly kommentti alttarilla on herättänyt ihmetystä sosiaalisessa mediassa ja Twitterissä parin liitto on jo tuomittu kärkkäästi epäonnistumaan. Monien mielestä Sean käyttäytyi Jota kohtaan erittäin tylysti ja epäkohteliaasti. Monen mielestä mies käyttäytyi myös myöhemmin ohjelmassa ikävästi tuoretta puolisoaan kohtaan.

– Sean käyttäytyy, kuten hän olisi paljon parempi kuin Jo, vaikka todellisuudessa Jo on yksi siisteimmistä, maanläheisimmistä naisista ikinä. Jos hän (Sean) ei pidä hänestä, selvä homma, mutta hän ei anna edes mahdollisuutta.

– Edes korkeampi voima ei voi pelastaa Jon ja Sean parisuhdetta.

– Sean ja Jo... Täydellinen katastrofi.

Osa Twitter-käyttäjistä on myös kääntänyt parin kiusallisen vihkitilaisuuden huumoriksi.

– Olen tästä lähtien huolissani, että kaikki Tinder-deittini reagoivat näin kun saavun paikalle.

– Myöhemmin illalla Seanin ja Jo:n huoneessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?