Paljastiko Wikipedian moka Kylie Jennerin raskauden? – tiedot poistuivat nopeasti - Viihde - Ilta-Sanomat

Paljastiko Wikipedian moka Kylie Jennerin raskauden? – tiedot poistuivat nopeasti

Huhut Kim Kardashianin kuuluisan pikkusiskon raskaudesta kiihtyvät.

Kylie Jennerin uskotaan olevan raskaana.­

2.2.2018 16:22

Wikipedia saattoi paljastaa vahingossa supertähti Kylie Jennerin huhutun raskauden. Jenner on ollut poissa julkisuudesta jo useita kuukausia, mikä on lisännyt huhuja tähden mahdollisesta perheenlisäyksestä. 20-vuotiaan, Kardashianin perheen nuorimman kuopuksen fanit ovat jo pitkään olleet varmoja raskaudesta. Vastikään myös Jennerin sisko Khloe Kardashian vahvisti odottavansa lasta.

Muun muassa Hello-magazine ja The Sun uutisoivat Kardashianit-sarjan Wikipedian sivuille ilmestyneen sarjan tulevien jaksojen ohjelmatiedot. Jenner tähdittää Kardashianit-sarjaa yhdessä kuuluisien siskojensa kanssa. Sarja seuraa perheen elämää julkisuuden pyörteissä.

Lehtien mukaan yhden tulevan jakson tiedoissa kerrotaan, kuinka Jenner ja tämän poikaystävä Travis Scott vahvistavat raskauden.

Kylie Jenner on viime aikoina ollut poissa julkisuudesta.­

– Khloén raskausuutista seuraten, myös Kyliella ja Travis Scottilla on uutisia, jotka he haluavat jakaa perheensä kanssa. Kylie on raskaana, ohjelmatiedoissa lukee.

Toisen raskautta käsittelevän jakson ohjelmatiedoissa taas kerrotaan parin aloittavan lastenhuoneen sisustamisen ja aikovan hankkia uuden lemmikin.

Wikipediaan ilmestyneiden tietojen mukaan ”Odotamme”-nimellä kulkevan jakson on tarkoitus tulla julki Yhdysvalloissa 25. helmikuuta. ”Se on tyttö” -jakson sen sijaan kerrotaan tulevan televisiosta neljäs maaliskuuta.

Lehtien mukaan tiedot poistettiin nopeasti Wikipediasta, mutta monet ehtivät silti ottamaan kuvakaappauksia mokasta.

– Wikipedia paljasti juuri Kylie Jennerin raskauden julkaisemalla tulevien jaksojen ohjelmatietoja, yksi tarkkasilmäinen nainen twiittasi Twitterissä.

Lehtien mukaan ei ole selvää, onko Wikipedia-sivua muokattu vitsimielessä, vai ovatko Wikipediasta löytyneet tiedot paikkansapitäviä. Sarjan neljännentoista kauden jaksot ovat pyörineet kuitenkin Yhdysvalloissa lokakuusta asti, joten totuus vuotaneista tiedoista selviää lähikuukausien jaksoissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?