Jättiyllätys: Nylon Beat tekee paluun keikkalavoille – ”Tuli nyt tai ei koskaan -fiilis” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jättiyllätys: Nylon Beat tekee paluun keikkalavoille – ”Tuli nyt tai ei koskaan -fiilis”

Nylon Beat -popyhtye palaa keikkalavoille vuosien tauon jälkeen.

2.2.2018 9:00

90- ja 2000-luvulla huippusuosittu pop-duo tekee paluun keikkalavoille juhannuksena. Mä haluun olla Nylon -kiertue alkaa kesäkuussa juhannusfestivaaleilta ja päättyy heinäkuun lopussa We Love Festivaleille Helsinkiin.

Kyseessä on ensimmäinen kerta yli 10 vuoteen kun Jonna Geagea ja Erin Anttila esittävät Nylon Beatin jättihitit livenä yleisölle.

Kaksikko nähdään kesällä kymmenellä festivaalilavalla, kun se esiintyy Suomen suurimmilla juhannusfestivaaleilla Himoksella, Raumalla ja Tahkolla, Iskelmä Festivaalissa, Hämeenlinnan Wanaja Festivaleilla, Suomipop festivaaleilla Jyväskylässä ja Oulussa, Tammerfesteillä, Kuopion RockCockissa ja Helsingin We Love Festivaleilla.

90-luvulla ja 2000-luvun alussa villinneen yhtyeen suurimpia hittejä olivat muun muassa Teflon love, Satasen laina, Rakastuin mä luuseriin, Viimeinen ja Syytön.­

Nylon Beat lopetti vuonna 2003, mutta yhtye teki pikaisen paluun keikkalavoille vuonna 2007 kahdella areenakeikalla, mutta kaksikko ei ole sittemmin esiintynyt yhdessä.

– Tuli nyt tai ei koskaan -fiilis. Kaikki palaset vain loksahtivat kohdalleen. Keikoillani sain usein kuulla, kuinka tärkeä Nylon Beat on monille ollut. Osa 20-30 -vuotiaista faneista ei ole koskaan nähnyt meitä livenä. Tuntuu aivan ihanalta toteuttaa monen haave. Ja myös oma haaveeni, Erin sanoo.

  • Katso jutun alussa olevalta videolta, kuinka Jonna ja Erin ovat vuosien varrella muuttuneet.

Jonna ja Erin kuvailevat paluun ajankohdan sopineen molempien tämänhetkisiin elämäntilanteisiin, muihin suunnitelmiin, perhe-elämään ja soolouriin.

– Mä haluun olla taas Nylon! Ja mulla oli ikävä Nylon-Eriniä. Keikoilta tullaan kuulemaan ja kokemaan sekä vanhaa että uutta - niin musiikillisesti kuin tunnelman suhteen, Jonna paljastaa.

Nylon Beat kuvattuna 1998.­

Kun Nylon Beat aloitti vuonna 1995, Jonna ja Erin olivat vasta 17-vuotiaita.

– Meillä on jo nyt Erinin kanssa ihan yhtä kreisi meininki kuin silloin alussa. Samat naiset, sama Nylon Beat, eikä olla edes ruosteessa, Jonna nauraa.

– Me toivomme, että saamme välitettyä yleisölle sen viestin ja tunteen, kuinka tärkeää tämä on meille, ja kuinka fiilareissa koko meidän livejengi tästä on, Jonna ja Erin hehkuttavat.

Mä haluun olla Nylon -kiertue:

21.-23.6. Himos Juhannus, Jämsä

21.-23.6. RMJ, Rauma

21.-23.6. Tahko Juhannus, Nilsiä

28.-30.6. Iskelmä Festivaali, Jämsä

6.-7.7. Wanaja Festival, Hämeenlinna

12.-14.7. Suomipop Festivaali, Jyväskylä

12.-14.7. Suomipop Festivaali, Oulu

19.-21.7. Tammerfest, Tampere

26.-28.7. Kuopio RockCock

27.-28.7. We Love Festival, Helsinki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?