KT: Susanna Karalahti sai tietää Jere-puolisonsa salasuhteesta Facebookissa – kuvista paljastui karu totuus: ”Nainen oli meidän kodissa”

rac

Julkaistu:

Jääkiekkoilija Jere Karalahden ex-vaimo Susanna kertoo avioeroon johtaneista tapahtumista Kauneus- ja terveys -lehdessä.
Harvoin julkisuudessa nähty Susanna Karalahti kertoo Kauneus ja terveys -lehdessä hetkestä, jolloin hänen silloisen miehensä, jääkiekkoilija Jere Karalahden kaksoiselämä paljastui. Susanna Karalahti kertoo, kuinka oli avannut Facebookin ja löytänyt pian kuvia miehestään ja naisesta, joka oli raskaana.

– Sitten tunnistin, että nainen oli siellä meidän kodissa Minskissä. Se oli hirveä sokki ja järkytys! Tämän täytyy olla painajainen!

Jere Karalahdella oli suhde Oksana-nimiseen naiseen silloin, kun hän pelasi Valko-Venäjällä Minsikin Dinamossa. Susanna Karalahti asui tuolloin parin Ronja-tyttären kanssa Suomessa.
  • Katso jutun alussa olevata videolta Jere Karalahden haastattelu Tainola Show’ssa marraskuussa 2017.
Susanna Karalahti kertoo lehden haastattelussa ajatelleensa, että aviopari pystyy selviytymään pettämisestä. Kun hän kertoi kuvista miehelleen, tämä ei ollut löytää sanoja.

– Odotin, että hän tulee pelistä kotiin. Näytin Facebookin kuvat. Se osui ja upposi. Sanavalmis mies meni hiljaiseksi.


Pari yritti keskustella, mutta muutamaa viikkoa myöhemmin Jere Karalahti lähti Vermon raveihin, eikä palannut enää avioparin yhteiseen kotiin. Mies oli löytänyt jo uuden rakkauden.

– Pitkän hautomisen jälkeen lopullinen lähtöni tapahtui helmikuisena keskiviikkona. Sanoin lähteväni Vermoon raveihin enkä enää palannut takaisin. Yhdeksäntoista vuotta kestänyt parisuhteemme oli ohi, Jere Karalahti kertoi kirjassaan.

– Jätin Suskille kolmikerroksisen asuntomme, auton ja kaiken irtaimiston. Otin vain omat vaatteeni. Puolet kertyneestä omaisuudesta olisi kuulunut minulle, mutta raivopäissään Suski heitti polkupyöränikin roskikseen. Tunsin tehneeni todella väärin ja halusin, että Ronja ja Suski voisivat vaikeasta tilanteesta huolimatta elää mahdollisimman normaalia elämää.

Karalahtien pitkä avioliitto päättyi eroon helmikuussa 2014. Jere Karalahti avioitui vuonna 2015 nykyisen puolisonsa Nanna Karalahden kanssa. Parilla on yksi yhteinen lapsi.


Susanna Karalahti kertoi viime vuonna Ilta-Sanomien haastattelussa, että moni kirjassa esitetyistä väitteistä pitää paikkansa.

– Se tarina on täysin tosi, että Jere lähti eräänä keskiviikkona raveihin Vermoon, eikä koskaan tullut takaisin kotiin. En tosin tiennyt, ettei hän palaa enää koskaan, Susanna kertoi IS:lle

– Hän kertoo kirjassa, että hän jätti minulle kolmikerroksisen talon, auton ja irtaimiston, mutta sitä kirjassa ei kerrota, että hän jätti minulle myös asuntovelat ja kaiken muun hoidettavaksi. Tytärtämme Ronjaa hän ei nähnyt lähtönsä jälkeen puoleen vuoteen, Susanna sanoi.

Karalahti kertoi, että 19 vuoteen oli mahtunut paljon myös hyviä aikoja. Erotapa vesitti kuitenkin koko yhteisen elämän.

– Se meidän viimeinen vuosi ja se, että teet lapsen toisen naisen kanssa... en koskaan saanut mitään selityksiä millekään. En enää tuntenut sitä Jereä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt