Näin käsittämätöntä luksuselämää Beyoncén ja Jay Z:n Blue Ivy -tytär elää – 6-vuotiaalla oma henkilökunta, ökylomia ja timanttileluja - Viihde - Ilta-Sanomat

Näin käsittämätöntä luksuselämää Beyoncén ja Jay Z:n Blue Ivy -tytär elää – 6-vuotiaalla oma henkilökunta, ökylomia ja timanttileluja

Supertähtien tytär nauttii jo lapsena jopa miljardin arvoisesta elämästä.

Blue Ivy on tottunut punaisiin mattoihin ja salamavalojen loisteeseen kuuluisten vanhempiensa rinnalla.

31.1.2018 17:10

Beoncén ja Jay Z:n tytär Blue Ivy on vasta 6-vuotias, mutta viettää jo silti luksuselämää, josta monet voivat vain haaveilla. Musiikin ykköspariksi kutsutut vanhemmat hemmottelevat tytärtään Mirror-lehden artikkelin mukaan varsinaisen pienen diivan elämällä.

Ollessaan vauva Blue Ivy nukkui 14 000 punnan eli noin 16 000 euron arvoisessa pinnasängyssä ja leikki noin 57 000 euron timanttipohjaisella barbie-nukkella.

Blue Ivyn syntymäpäivät eivät myöskään ole aivan tavallisia syntymäpäiviä. Tytön 4-vuotissyntymäpäivänä Beyoncé ja Jay Z muuttivat takapihansa Disney-aiheiseksi kuningaskunnaksi prinsessoineen.

Vanhemmat ovat palkanneet Blue Ivylle oman henkilökunnan vahtimaan, että tyttö syö ja nukkuu hyvin. Tiimiin kuuluvat kokki, turvavartijat, kaksi lastenhoitajaa ja stailisti, joka vastaa Blue Ivyn pukeutumisesta.

Beyoncén ja Jay Z:n vanhimman lapsen vaatehuone herättää kateutta. Blue Ivy nähtiin jo 3-vuotiaana Grammy-gaalassa Diorin vaatteissa ja Guccin laukku kädessään.

Viime vuoden MTV Video Music Awards -gaalassa Blu Ivy pukeutui 7 000 puntaa maksaneeseen Mischka Aokin mekkoon, eikä siinä vielä kaikki. Hänen päässään nähtiin hohtava tiaara.

Kartanoita ja luksuslomia

Blue Ivy saa kasvaa luksustaloissa, joita tytön vanhemmilla riittää. Perhe viettää aikaa Los Angelesin, New Yorkin, Hamptonin ja Miamin kodeissaan.

Perheen Hamptonin huvila on reilun 21 miljoonan euron arvoinen, kun taas heidän Los Angelisin Bel Airin asuinalueella sijaitsevan ökytalon hinta oli yli 100 miljoonaa euroa. Kartanossa on kahdeksan makuuhuonetta, 11 kylpyhuonetta ja autotalli, johon mahtuu jopa 15 autoa.

Kaiken kukkuraksi perhe vuokraa Malibusta huvilaa, joka maksaa liki 350 000 euroa kuukaudessa. Huvilassa on neljä uima-allasta ja talon ikkunat ovat luodinkestävää lasia.

Malibun lisäksi Blue Ivy lomailee vanhempiensa ja kahden nuoremman sisaruksensa, kaksosten Rumin ja Sirin kanssa maailman eksoottisimmissa ja kalleimmissa lomakohteissa. Yhtenä kohteena toimii Floridassa sijaitseva yksityinen saari, jonka Jay-Z osti vaimolleen syntymäpäivälahjaksi. Musiikkimoguli pulitti lahjasta lähes 200 miljoonaa euroa.

Blue Ivyn ei suinkaan tarvitse matkustaa lomille turistiluokassa – päinvastoin hän matkustaa vanhempiensa kanssa varsin ruhtinaallisesti. Lentomatkat sujuvat isän 34 miljoonan euron arvoisella yksityisellä lentokoneella, jossa on makuuhuone, keittiö ja kaksi kylpyhuonetta. Beyoncé osti koneen miehelleen isänpäivälahjaksi vuonna 2013.

Lentokoneen lisäksi perhe käyttää lomaillessaan myös noin 57 miljoonaa euroa maksavaa superjahtia.

Julkkislasten kanssa kaveeraamista ja kielten opiskelua

Blue Ivyn vanhemmat haluavat luksuksen lisäksi varmistaa tyttärensä tulevaisuuden. Blue Ivy onkin aloittanut ranskan ja swahilin kielten opiskelut jo ennen kouluun lähtemistään.

Blue Ivy on jo tähän mennessä saanut ystäväpiirinsä varsin tunnettuja julkkislapsia. Hän on kaveri Chris Martinin ja Gwyneth Paltrowin tyttären Applen kanssa. Lisäksi Blue Ivy kaveeraa Mariah Careyn 6-vuotiaiden kaksosten Moroccanen ja Monroen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?