Ex-Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth sai esikoisensa: poika tuli! - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth sai esikoisensa: poika tuli!

Salatut elämät -sarjastakin tuttu Mia Ehrnrooth on synnyttänyt pojan.

31.1.2018 11:06 | Päivitetty 31.1.2018 14:27

Näyttelijä ja yrittäjä Mia Ehrnrooth on saanut esikoisensa. Tuore äiti vahvistaa poikavauvan syntymän Ilta-Sanomille.

Varhain keskiviikko aamuna syntyneellä pienokaisella on painoa 3,6 kiloa ja pituutta 52 senttiä.

– Olemme kaikki todella onnellisia, Mia kertoo IS:lle.

Salatut elämät -sarjasta tutuksi tullut Mia ja hänen puolisonsa Joel Roos, 40, kihlautuivat runsas kuukausi sitten. He ehtivät sitä ennen olla tiiviisti yhdessä jo yli vuoden. Toki he ovat tunteneet kauemmin, mutta syvemmät tunteet roihahtivat puolitoista vuotta sitten. Pari on asunut yhdessä vuoden ja nyt he ovat poikavauvan vanhemmat.

Mia julkaisi kuvan pienokaisestaan ja itsestään Instagram-tilillään.

Mia on myöntänyt viimeisen vuoden olleen melkoinen ja tästäkin vuodesta hän odottaa tapahtumarikasta.

– Raskaus oli ihana yllätys. Olimme Joelin kanssa keskustelleet perheen perustamisesta, mutta ehkä vasta jonkin ajan kuluttua. Nyt olemme äärettömän onnellisia ja kiitollisia, että poikamme syntyy pian. Raskaus kun ei aina ole itsestäänselvyys, Mia sanoi IS:lle aiemmin tammikuussa.

Näyttelijän uraansa sekä kotimaassa että ulkomailla tehnyt Mia myönsi tuolloin, ettei ollut ajatellut äitiyttä vielä pitkään aikaan. Uraansa satsaavana naisena Mia halusi ensin rakentaa oman platforminsa ja vasta sen jälkeen olisi ollut lapsen vuoro.

– En ole oikein koskaan nähnyt itseäni pullantuoksuisena äitinä. Elämänrytminikin on ollut niin erilainen kuin monen muun naisen. Iän myötä ymmärsin, että äitejä voi olla erilaisia, eikä elämä lopu äitiyteen, hän sanoo.

Pariskunta muutti ennen Mian raskautta saman katon alle merellisiin maisemiin Helsingissä. Remontoidessaan yhteistä kotia Mia sai tietää olevansa raskaana.

– Asunnosta piti tulla kahden työssä käyvän aikuisen koti, mutta nyt siellä on myös lastenhuone, Mia kertoo.

– Olen superonnellinen ja leijailen jossain onnellisuuskuplassa. Monta ihanaa asiaa on tapahtunut lyhyessä ajassa, eikä voi olla kuin kiitollinen, hän sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?