Ystävät paljastivat, millaisia ovat Cheekin kotibileet – hulppeat venekestit tuttuja Uniikille: ”Vähän railakkaampiakin juhlia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ystävät paljastivat, millaisia ovat Cheekin kotibileet – hulppeat venekestit tuttuja Uniikille: ”Vähän railakkaampiakin juhlia”

Julkaistu: 30.1.2018 18:19

Cheekin läheiset ja ystävät saapuivat tiistaina seuraamaan Veljeni vartija -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa. Räppärin kotibileet olivat monelle paikalle saapuneelle tuttuja.

Raptähti Cheekistä eli Jare Tiihosesta kertova Veljeni vartija -elokuva saa ensi-iltansa huomenna keskiviikkona. Tiistaina elokuvasta järjestetään kutsuvierasnäytös Helsingin Tennispalatsissa. Tapahtumaan on kutsuttu yli 1000 kutsuvierasta, joiden joukossa on Suomen eturivin tähtiä ja kuuluisimpia muusikoita.

Ensimmäisten joukossa paikalle saapuivat sometähti Jekku Berglund, bloggaaja Kira Kosonen sekä raptähti Uniikki. Kolmikko on osa Cheekin läheistä ystäväpiiriä ja räppärin bileet ovat heille tuttuja. Ystävykset kertoivat, millaiset ovat tyypilliset Cheekin kotibileet.

– Ne on tosi hyviä. Niissä on hyvä meininki. Eikös silloin ole parasta, kun kaikilla on kivaa, Jekku Berglund hehkutti.

– Kosteat. Hyvä meininki aina, Kosonen lisäsi.

  • Katso kolmikon haastattelu yllä olevalta videolta!

Bileisäntänä Cheek on ystävysten mukaan erittäin huolehtiva ja ystävällinen.

– Mahtava isäntä niin kuin pitääkin. Huolehtii, että kaikilla on kivaa, Berglund arvioi.

– Mä sanon, että herrasmies, Kira jatkoi.

Veljeni vartija -elokuvassa nähdään railakasta biletystä ja mukana on muun muassa kohtaus, jossa vietetään meneviä juhlia hulppealla veneellä. Räppäri Uniikin mukaan vastaavia bileitä oli muutama vuosi sitten melko useita.

– Joka päivä, no ei. Kyllähän se oli autenttinen kohtaus siinä mielessä, että olihan meillä muutaman kesän, kun pojilla oli vene, vähän railakkaampiakin juhlia, Uniikki hymyili.

Cheek eli Jare ja kaksosveli Jere Tiihonen (vas.).

Cheek eli Jare ja kaksosveli Jere Tiihonen (vas.).

Räppärin mukaan Cheek on äärimmäisen tärkeä osa suomalaista musiikkimaailmaa. Erityisesti Suomen rapmaailmaan jää hänen mukaan pian suuri aukko, kun Cheek lopettaa uransa elokuun lopulla.

– Siitä jää ihan saatanan iso aukko täytettäväksi. Mutta täällä on paljon jengiä, joilla on kova nälkä päästä sinne paikalle.

Uniikki eli Dan Tolppanen ei osannut vielä tarkemmin arvioida, kuka Cheekin jättämän aukon voisi täyttää.

– Toivottavasti minä, hän naurahti.

Myös myöhemmin paikalle saapunut missikaunotar Sabina Särkkä myönsi, että Jare Tiihosen juhlat ovat hänelle tuttuja.

– On niitä ollut, hän naureskeli.

Sabina Särkkä

Sabina Särkkä

Kutsuvierasnäytöksestä Särkkä ja tämän kanssa paikalle saapuneet laulajat Diandra ja Nelli Matula suunnittelivat suuntaavansa tanssimaan.

– Meillä on tosi hyvä porukka ja voi olla, että käydään yksillä ja vähän tanssitaan, Särkkä arvioi.

– Varmaan tosi hurjat bileet tulee, Diandra totesi.

Diandra

Diandra

Veljeni vartija -elokuvan on ohjannut JP Siili. Elämäkerrallinen draama kertoo lahtelaiskaksosten Jare ja Jere Tiihosen elämästä ja erilaisista elämänvalinnoista lapsuudesta nykypäivään. Antti Holma näyttelee elokuvassa sekä Jarea että Jereä.