Gordon Ramsay pelkäsi vaimonsa lähtevän toisen miehen matkaan – tiukka vaatimus muutti kaiken: julkkiskokki laihdutti 25 kiloa - Viihde - Ilta-Sanomat

Gordon Ramsay pelkäsi vaimonsa lähtevän toisen miehen matkaan – tiukka vaatimus muutti kaiken: julkkiskokki laihdutti 25 kiloa

Gordon Ramsay päätti tehdä elämäntapamuutoksen, kun tämän Tana-vaimo esitti tiukan vaatimuksen.

29.1.2018 21:45

Rääväsuisesta ja suorasukaisesta käytöksestään tunnettu julkkiskokki Gordon Ramsay avautuu Daily Mailin haastattelussa kamppailleensa painonsa kanssa.

The Sun kertoo, että Ramsay koki olonsa hyvin epävarmaksi lihottuaan epäterveellisten elämäntapojensa vuoksi. Enimmillään 187-senttinen huippukokki painoi reilut 114 kiloa.

Painon nouseminen aiheutti Ramsaylle epävarmuutta jokapäiväisessä elämässä sekä hänen parisuhteessaan. 51-vuotias Ramsay on ollut naimisissa Tana-vaimonsa kanssa vuodesta 1996. Ramsayn mukaan hänen vaimonsa ei ollut kovin tyytyväinen hänen pyöristyneeseen olemukseensa.

– Tana ei ollut kovin tyytyväinen siihen, millainen olin, kokki toteaa Daily Mailin haastattelussa.

– Olin ylipainoinen, 114 kiloa. Näytin aivan säkiltä pas**a. Katson kuvia ja mietin, miten Tana pysyi vierelläni.

Ramsayn mukaan Tana kaunistui samalla, kun hän itse rupsahti.­

Ylipainoisena Ramsay alkoi pelätä, että hänen vaimonsa jättäisi hänet toisen miehen vuoksi. Hän kertoi Daily Mailille, että samalla kun hänen vaimonsa muuttui yhä viehättävämmäksi, hän itse rapistui.

Ramsayn paino nousi, sillä hän teki pitkää päivää ravintoloidensa ja tv-ohjelmiensa parissa ja unohti syödä kunnolla. Sen sijaan kokki naposteli epäterveellisesti eikä pitänyt kiinni ruoka-ajoista.

Ramsay paljastaa, että lomamatkat paratiisirannoille kuuluisien ja kauniiden ystävien, kuten David ja Victoria Beckhamin kanssa muuttuivat piinallisiksi, koska hän häpesi vartaloaan.

Rantalomat tuntuivat Ramsaysta epämukavilta, sillä tämä ei ollut tyytyväinen vartaloonsa. Kuvassa Ramsay ja Tana-puoliso vuonna 2016.­

Lopulta Tana-vaimon mitta tuli täyteen ja tämä käski Ramsayn tehdä hyvinvoinnilleen jotain, jos hän halusi pitää avioliittonsa kasassa.

– Se oli kivuliasta. Minulla oli tapana katsoa itseäni peilistä ja ajatella: ”Voi pa**a!”. Se oli todellinen herätys, Ramsay sanoo.

Kauhistunut Ramsay hankki itselleen armeijataustaisen valmentajan ja aloitti hurjan rääkin tiputtaakseen painoaan. Lopulta hän onnistui karistamaan noin 25 kiloa.

Nykyään Ramsay on huippukunnossa ja osallistuu Teräsmies-kisoihin vaimonsa kanssa. Vaativaan kilpailuun kuuluu vajaan kahden kilometrin uinti, 90 kilometrin pyöräily ja 21 kilometrin juoksu.

Ramsay pyrkii pitämään terveydestään parempaa huolta myös siksi, että hänen oma isänsä menehtyi vain 53-vuotiaana. Ramsaylla on neljä lasta yhdessä vaimonsa kanssa. Perheen esikoinen, Megan on 19-vuotias, kaksoset Holly ja Jack ovat 18-vuotiaita ja kuopus Tilly 16-vuotias.

Ramsaylla on neljä lasta: Megan (vas.), Matilda (kesk.) ja kaksoset Holly ja Jack (oik.).­

Gordon Ramsay on nähty lukuisissa tv-sarjoissa myös Suomessa. Hän on tähdittänyt esimerkiksi sarjoja Kurjat kuppilat UK ja USA, Kauhukeittiö, Gordon Ramsay – pannu kuumana ja Gordon Ramsay maailmalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?