Martina Aitolehti julkaisi itsestään ja Stefan-rakkaastaan erikoisen parisuhdekuvan – näyttää ensivilaukselta melko härskiltä touhulta - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti julkaisi itsestään ja Stefan-rakkaastaan erikoisen parisuhdekuvan – näyttää ensivilaukselta melko härskiltä touhulta

Martina Aitolehden julkaisema parisuhdekuva näyttää alkuun aika rivolta.

28.1.2018 15:21

Julkkiskaunotar Martina Aitolehti tunnetaan melkoisena himourheilijana. Hän mm. luotsaa keväällä treenileirejä Espanjassa ja Lapissa yhdessä Nanna Karalahden kanssa.

Hän on kertonut treenaavansa aina tavoitteellisesti ja yleensä kaksikin kertaa päivässä.

– Treenaaminen on osa työtäni. On tietysti sellaisia ajanjaksoja, ettei aikaa ole niin paljon, silloin sovellan, Aitolehti on kertonut Ilta-Sanomille.

Aitolehti seurustelee Stefan Thermanin kanssa. Nainen julkaisikin Instagram-tilillään kuvan pariskunnan yhteisestä harrastuksesta.

– Pariskunta Therman. En tiedä pitäiskö itkee vai nauraa kun tätä kuvaa katsoo, Aitolehti kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuvassa Martina on uimapuku päällä kumartuneena selkä kameraan päin ja taustalla näkyy Stefan, jolla on yllään vain uimahousut.

Nopealla vilauksella voi kuva näyttää aluksi melkoisen härskiltä, ja sen ovat huomanneet myös Aitolehden Instagram-seuraajat.

– Näytti kyllä ensin siltä, että teillä on siellä jotkut aikuisten leikit menossa, eräskin kommentoija kirjoittaa.

Todellisuudessa kyse ei kuitenkaan aikuisten leikeistä vaan triathlontreeneistä. Aitolehti on harrastanut lajia jo muutamien vuosien ajan.

Kuvaan on kirjoitettu tunnisteiksi mm. #camplife, #triathlontraining ja #couplegoals. Aiemmassa kuvassaan Aitolehti polkee pyörällä ja kuvatekstissä hän kertoo olevansa triathlonleirillä Vierumäellä. Joten parisuhdekuvassa on varmastikin kyse triathlonleirin uintitreeneistä.

Triathlon koostuu kolmesta lajista: uinnista, pyöräilystä ja juoksusta. Matkoja on eri mittaisia: perus- eli olympiamatkaan kuuluu 1,5 kilometriä uintia, 40 kilometriä pyöräilyä ja kymmenen kilometriä juoksua, täysmatkaan eli Ironman-matkaan puolestaan 3,8 kilometriä uintia, 180 kilometriä pyöräilyä ja maratonjuoksu (42,195 kilometriä).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?