Amin Asikainen ja Nadia-rakas: Kihlat! – lähikuva sormuksesta ja tarkka selostus kosinnasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Amin Asikainen ja Nadia-rakas: Kihlat! – lähikuva sormuksesta ja tarkka selostus kosinnasta

Amin Asikainen ja Nadia Ammouri ovat kihlautuneet.

Nadia Ammouri ja Amin Asikainen menivät kihloihin.­

27.1.2018 22:03

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen on kosinut avopuolisoaan Nadia Ammouria. Asia selviää Ammourin Instagramissa julkaisemasta sormuskuvasta. Nadia on julkaissut lähikuvan näyttävästä sormuksesta Helsingissä sijaitsevasta Crowne Plaza -hotellista.

Kuvatekstissä Nadia kertoo, millä sanoilla Amin kosi häntä.

– Amin:” Eiköhän meidän ole aika ottaa askel eteenpäin? Alkuun vähän tarkkailin sua. Sit huomasin että olet täydellinen vaimo minulle. Niin kaunis, mutta sisältä olet täyttä kultaa. Haluat kaikille niin paljon hyvää. Haluan loppuelämäni vanheta kanssasi. Rakastan sinua. Tuletko vaimokseni?” Vastaus: Tulen..., Nadia kirjoittaa.

Nadia Ammouri tunnetaan myös tosi-tv-ohjelma Paratiisihotellista, johon hän osallistui vuonna 2015. Nykyisin Amin ja Nadia työskentelevät yhdessä myymällä omia nettivalmennuspakettejaan. Pariskunnalla on yksi yhteinen huhtikuussa 2017 syntynyt lapsi Antton. Lisäksi perheeseen kuuluvat pojat Gabriel ja Amir Asikaisen aiemmasta avioliitosta.

Nadia Ammouri on kertonut parin rakkaustarinan blogissaan. Hän kertoo tavanneensa Aminin siskonsa kautta. Nadia kuvaa blogissaan hänen ja Aminin ensihetkien olleen kuin elokuvista.

– Tiedätkö sen tunteen, kun naurat itsesi kipeäksi toisen seurassa? Katsot toista ja tunnet mieletöntä hyvänolontunnetta ja kiitollisuutta siitä, että saat juuri nyt kokea tämän hetken toisen kanssa. Tiedätkö sen tunteen, kun elämä tuntuu kaatuvan päälle ja toinen ihminen ottaa sinusta kiinni? Nadia kirjoittaa blogissaan.

– Olimme todella rakastuneita, enkä ollut koskaan aiemmin tuntenut sellaista alkuhuumaa kenenkään kanssa, Nadia kirjoittaa blogissaan.

Nadia kertoo blogissaan myös, että parin rakkaustarina ei sujunut täysin ongelmitta. Nadia kertoo, kuinka pari oli tapaillut puolisen vuotta, kunnes Amin yhtäkkiä perääntyi.

– Yhtäkkiä hän muuttui täysin siitä ihmisestä, jonka olin tavannut. Ulkopuolinen ihminen yritti sabotoida suhteemme pohjamutiin.

Pari erosikin ja oli hetken aikaa eri teillä, kunnes he palasivat yhteen. Nadia kertoo, kuinka hän ja Amin tauon jälkeen tapasivat Helsingissä juna-asemalla, jonne Amin oli tullut Nadiaa vastaan.

– Hän tuli junalle minua vastaan, katsoi silmiini ja hymyili todella suloisella hymyllään. Hän kysyi: ”Minulla on ollut ihan mielettömän ikävä sinua, onko sinulla ollut minua?” Sanoin: ”Arvaa vain”, johon Amin tuumasi: ”Ei kukaan saa päättää, kenen kanssa olen, en voi olla ilman sinua, koska minun on niin hyvä olla kanssasi”, Nadia kirjoittaa blogissaan.

– Siitä lähti meidän yhteinen taival liikkeelle. Mitä enemmän olemme matkanneet tätä yhteistä matkaa, sitä enemmän tajuan, kuinka parisuhde on vain kahden ihmisen välinen asia. Siihen ei liity muita osapuolia, ei aikuisia eikä lapsia, Nadia päättää viimeisimmän blogikirjoituksensa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?