Viihde

Mitä ihmettä! Dannylla täysin uudenlainen hiustyyli – paljastiko viaton kuva samalla myös varjellun salaisuuden Vain elämää -sarjasta?

Julkaistu:

uusi tyyli
Stylisti Outi Broux paljasti Dannyn uuden hiustyylin ja ilmeisesti myös sen, että laulaja nähdään uudella Vain elämää -kaudella.
Stylisti ja meikkitaiteilija Outi Broux julkaisi Instagramissa kuvan itsestään ja Dannysta. Hauskan kuvasta tekee se, että Iso-D:tä ei ole kuvasta tunnistaa itsekseen. Kuvatekstissä Broux myös ilmeisesti paljastaa, että Danny nähdään tulevalla Vain elämää -kaudella.

– Ystäviä lähes 30 v! Tukka taakse ja Vain elämää eteen! Broux kirjoittaa kuvatekstissä. Hän on myös lisännyt kuvaan aihetunnisteet Vain elämää, miesnuttura ja uusi tukkatyyli.
Tekstistä päätellen Danny ei siis ole leikannut hiuksiaan, vaan ne on sidottu taakse nutturalle. Kommenttiosiossa Dannyn uutta hiustyyliä kehutaan.

– Hyvä fleda! kommentoi muun muassa juontaja Maria Veitola.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Broux on merkinnyt kuvaan myös Dannyn oman Instagram-tilin, jolla artisti ei tosin ole ollut kovin aktiivinen. Hän on julkaissut tilillään vain neljä kuvaa, joista viimeisin on julkaistu lokakuussa 2016. Dannyn naisystävä laulaja Erika Vikman on kertonut Me Naisten haastattelussa perustaneensa kyseisen Instagram-tilin.

– Jaan hänelle elektroniikka- ja sometietoutta. Hän ei ihan elä some-elämässä. Olen tehnyt hänelle Instagram-tilin testimielessä, mutta ei Danny siitä innostunut. Saa nähdä lähteekö somerulla tulevaisuudessa pyörimään, Vikman kertoi Me Naisille viime helmikuussa.


Nelonen on aiemmin tiedottanut, että uusi Vain elämää -kausi nähdään tv:ssä keväällä 2018. Kyseessä on hittiohjelman kahdeksas kausi. Ohjelma kuvataan Hirvensalmen sijaan Espanjassa, Mondan linnassa. Samassa kohteessa kuvattiin ohjelman kuudes tuotantokausi.


Nelonen on kertonut julkistavansa 8. kauden artistit tämän vuoden alkupuolella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt