Madonnan, 59, ronskille kuvalle täystyrmäys faneilta – valittelee yksinäisyyttään topless-otoksessa: ”Kasva aikuiseksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Madonnan, 59, ronskille kuvalle täystyrmäys faneilta – valittelee yksinäisyyttään topless-otoksessa: ”Kasva aikuiseksi”

Portugaliin muuttanut poptähti Madonna valittelee yksinäisyyttään erikoisessa Instagram-kuvassa.

26.1.2018 19:28

Poptähti Madonna muutti hiljattain Portugaliin, jotta hänen 11-vuotias poikansa David Banda pääsisi opiskelemaan paikalliseen jalkapalloakatemiaan.

Madonna on kuvannut Instagramiin perheen elämää uudessa kotikaupungissa hyvin ahkerasti. Arki vaikuttaa Instagramin perusteella pyörivän hyvin pitkälti lasten ympärillä ja hän on julkaissut useita kuvia ja videoita lapsistaan Mercysta, Davidista, sekä kaksosista Esteresta ja Stellesta:

Tuoreimmissa Instagram-kuvissaan poptähti antaa kuitenkin ymmärtää, että elämä Lissabonissa on melko yksinäistä. Hän on julkaissut somessa useita vuosia vanhoja kuvia ystävistään ja vaikuttaakin haikailevan menneiden perään.

Madonna julkaisi faniensa yllätykseksi ronskin otoksen, jonka yhteydessä hän valittaa olevansa yksinäinen.

– Kuolaan käsilaukun perään, Madonna kirjoittaa Instagramissa ja on lisännyt kuvan yhteyteen hashtagit ”ei ystäviä” ja ”Lissabon on kaukana”.

Kuvassa Madonna poseeraa yläosattomissa ja on peittänyt toisen rintansa käsilaukulla. Toisen rinnan päälle hän on sutannut kuvanmuokkauksella rastin.

Faneissa erikoinen kuvavalinta on herättänyt paljon kummastusta ja keskustelua. Poptähti tunnetaan provosoivista tempauksistaan, mutta monien mielestä 59-vuotias tähti on mennyt liian pitkälle.

– Tämä kuva tekee minut surulliseksi. Olet legenda ja sinun ei tarvitse julkaista tällaisia kuvia, Instagramissa kirjoitetaan.

– Kasva aikuiseksi. Olet miltei 60-vuotias nainen ja poseeraat Instagramissa rinnat paljaina.

Monet fanit kirjoittavat kuvan kommenttikentässä olevansa huolissaan poptähdestä.

– Olen huolissani Madonnasta. Mitä hänen silmilleen ja huulilleen on tapahtunut? Toivon, että hän elää pitkän elämän, eikä julkaise näin huolestuttavia kuvia, fanit kirjoittavat.

– Oletko kunnossa? Et näytä kovin hyvinvoivalta tässä kuvassa...

Poptähti tunnetaan provosoivasta tyylistään.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?