Viihde

Teletapit-näyttelijän kuolemasta ilmi järkyttäviä väitteitä: paleltui kuoliaaksi – löydettiin kadulta elottomana

Julkaistu:

kuolema
Tiivi-Taavia Teletapit-sarjassa näytellyt Simon Shelton Barnes menehtyi viime viikolla Liverpoolissa.
Tiistaina uutisoitiin, että Teletapit-lastenohjelmassa liilaa Tiivi-Taavia näytellyt Simon Shelton Barnes menehtyi vain 52-vuotiaana. Useat brittimediat kertoivat suru-uutisesta, mutta kuolinsyystä ei ollut alkuviikosta vielä tietoa.

Nyt muiden muassa The Mirror ja The Sun kertovat, että Barnesin kuoleman taustalla saattoi olla valtava tragedia. The Sun -lehden mukaan Barnes paleltui kuoliaaksi kadulle Liverpoolissa. Lehden tietojen mukaan Barnes löydettiin kadulta 17. tammikuuta elottomana ja tämä kärsi vakavasta hypotermiasta.

Lämpötila laski Isossa-Britanniassa pakkasen puolelle viime viikolla ja kylmä sää koitui brittimedioiden tietojen mukaan Barnesin kohtaloksi. Viranomaiset eivät ole vahvistaneet näyttelijän kuolinsyytä.

Barnesin yllättävä kuolema sai tämän läheiset järkyttymään syvästi. Näyttelijän ystävä, Jane Rees kertoi The Sunille, että Barnes oli ennen kuolemaansa kamppaillut yksityiselämänsä ongelmien kanssa. Teletapit-näyttelijä joutui olemaan erossa kolmesta lapsestaan. Rees kuvaili, että lapset olivat Barnesille kaikki kaikessa.


Barnes muutti hiljattain Lontoosta Liverpooliin lähistölle aloittaakseen uuden elämän ja löytääkseen uuden uran. Ystävän mukaan Barnes halusi pysytellä erossa alkoholista ja juhlimisesta ja saada elämänsä raiteilleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Luulen, että hän lopetti koreografina loukkaantumisen ja ikänsä vuoksi ja etsi nyt uutta suuntaa elämälleen, Rees kertoi.

Barnes oli näyttelijäntyönsä lisäksi kouluttautunut balettitanssijaksi ja koreografiksi.

Barnesia jäi kaipaamaan ystävien lisäksi myös tämän lapset. Pian näyttelijän kuoleman jälkeen tämän poika Henry muisteli isäänsä Facebookissa kauniisti.

– Menetin ihanan isäni keskiviikkona. Hän oli kiltein ja lempein mies, jonka tunsin. Rakastan häntä enemmän kuin mitään muuta.

– Lapsena minua hävetti, että isäni oli tanssija ja näyttelijä, mutta nyt en voisi olla ylpeämpi. Hän on nyt paremmassa paikassa ja uskon, ettei hän haluaisi minun surevan. Aion siis elää elämääni, kuten hän olisi halunnut.