Playboy-kaunotar asui nuoren Melania Trumpin kanssa – paljastaa yksityiskohtia mallikaksikon koruttomasta elämäntyylistä - Viihde - Ilta-Sanomat

Playboy-kaunotar asui nuoren Melania Trumpin kanssa – paljastaa yksityiskohtia mallikaksikon koruttomasta elämäntyylistä

Melania Trump eli 90-luvulla hyvin erilaista elämää kuin tällä hetkellä Valkoisessa talossa.

26.1.2018 11:20

Useimmat tietävät, että Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump on aikoinaan uurtanut uraa mallina.

Julkisuudessa hillittynä ja yksityiselämästään vaitonaisena pysytelleen Melanian menneisyydestä on tihkunut nyt uusia yksityiskohtia.

Paljastuksia on tehnyt Melanian entinen kämppis, ruotsalainen malli Victoria Silvestedt, joka on sittemmin poseerannut niin Playboyssa kuin Guessinkin mainoskasvona.

Kaksikko asui 90-luvulla vaatimattomassa asunnossa Pariisissa lähellä Notre Damen katedraalia, Silvestedt kertoo Inside Edition -lehden haastattelussa.

Nuoret naiset haaveilivat urasta menestyneinä malleina. Silvestedt paljastaa, että Melanian suurin idoli oli näyttelijä ja aikansa seksisymboli Sophia Loren.

– Muistan hänen haaveilleen minulle, että voisipa hän jonain päivänä olla kuin Sophia Loren. Hän oli Melanian tyyli-ikoni, Silvestedt paljastaa.

Sophia Loren ihastutti aikansa elokuvissa.­

Melaniaa oli Silvestedtin mukaan ”täydellinen kämppäkaveri”, sillä hän piti heidän asuntonsa siisteydestä tarkkaa huolta.

Vaikka Melanian nauttii nykyään hulppeasta elämäntyylistä ylellisyyksineen, Silvestedtin mukaan he elivät nuorina vaatimattomasti.

He eivät käyneet ravintoloissa, eivätkä myöskään kokanneet hienoja ruokia. Sen sijaan he söivät yksinkertaisia ja terveellisiä ruokia, kuten salaatteja.

– Meillä ei ollut hissejä, joten jouduimme juoksemaan rappuja ylös ja alas. Mallien täytyy pysyä kunnossa, Silvestedt muistelee.

Melanian uraa mallina on muisteltu ahkerasti siitä lähtien, kun Donald Trump aloitti presidentinvaalikampanjansa.

Hän poseerasi lukuisissa lehdissä myös vähäpukeisena tai kokonaan alastomana.

Entisen kämppäkaverinsa nykyistä elämää Silvestedt on seurannut tarkasti.

Hänen mielestään on ”epätodellista”, että hän on päässyt asumaan Yhdysvaltain ensimmäisen naisen kanssa.

Silvestedtin mukaan Melanian saama kritiikki on ollut epäreilua.

– Mitä tahansa tapahtuu, hän on rauhallinen. Hänellä on tyyliä. Hän on Yhdysvaltain ensimmäinen nainen. Kaikki on mahdollista Amerikassa, Silvestedt hehkuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?