Räikeä Photoshop-moka maineikkaan lehden kansikuvassa – mitä ihmettä tapahtui Hollywood-tähtien raajoille? - Viihde - Ilta-Sanomat

Räikeä Photoshop-moka maineikkaan lehden kansikuvassa – mitä ihmettä tapahtui Hollywood-tähtien raajoille?

Vanity Fair -lehden erikoisnumeron kuvista löytyi kömpelöitä kuvanmuokkausmokia.

26.1.2018 8:40

Yhdysvaltalaislehti Vanity Fair julkaisi torstaina perinteisen Hollywood-numeronsa, jossa on mukana lukuisia näyttelijätähtiä ja kuuluisuuksia. Vuosittain ilmestymässä numerossa maailman kirkkaimmat tähdet poseeraavat legendaariselle valokuvaajalle, Annie Leibovitzille.

Tänä vuonna lehteen valittiin 12 tähteä, jotka ottavat kantaa Me Too -kampanjaan ja tukevat naisia elokuva-alalla. Mukana on liuta Hollywoodin huippunimiä: Nicole Kidman, Tom Hanks, Zendaya, Michael B. Jordan, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot ja Robert De Niro.

Iltapukuja, glamouria ja vanhan ajan Hollywood-tunnelmaa henkivissä kuvissa huomion varastivat yllättäen näyttelijä Reese Witherspoon ja juontaja, näyttelijä ja kirjailija Oprah Winfrey. Pian Vanity Fairin artikkelin ja kuvien julkaisun jälkeen sosiaalisessa mediassa kiinnitettiin huomiota siihen, että Leibovitzin nappaamissa kuvissa oli jotain hyvin outoa.

Lehden kansikuva vaikutti joutuneen ronskin kuvankäsittelyn kouriin. Nopeasti vilkaistuna kaikki oli kunnossa, mutta kun kuvaa tarkasteli lähemmin, huomasi moni oitis, että Reese Witherspoonilla olikin yllättäen kolme jalkaa.

Kuvakaappaukset hämmentävästä yksityiskohdasta levisivät nopeasti Twitterissä.

– Yritän selvittää, kuinka monta jalkaa Reese Witherspoonilla on tässä. Se on häirinnyt minua viimeiset viisi minuuttia, eräs nainen kommentoi Twitterissä.

Lehden sisäsivuilta löytyy lisää yllätyksiä, sillä Witherspoonin vieressä istuvalta Oprah Winfreylta löytyi yllättäen kolme kättä. Winfrey pitää kuvassa yhtä kättä sylissään, yhtä lanteillaan ja yhtä Witherspoonin vyötäröllä.

Winfrey ja Witherspoon ovat suhtautuneet kömpelöön kuvanmuokkausmokaan huumorilla. Molemmat tähdet vitsailevat asiasta Twitterissä naureskellen ylimääräisille raajoilleen.

– Luulenpa, että kaikki tietävät nyt... Minulla on 3 jalkaa. Toivottavasti voitte yhä hyväksyä minut sellaisena kuin olen. Enkä pyydä anteeksi Oprahin viereen käpertymistä. Jos saat mahdollisuuden, suosittelen sitä suuresti, Witherspoon twiittasi viitaten läheiseen asentoonsa Oprahin kanssa.

Oprah vastasi pian näyttelijäkollegansa viestiin.

– Hyväksyn kolme jalkaasi. Aivan kuten tiedän sinun hyväksyvän minun kolme kättäni, hän totesi.

Reese Witherspoon ja Oprah Winfrey näyttelevät yhdessä helmikuussa ilmestyvässä A Wrinkle in Time -elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?