71-vuotias miljonääri etsi morsianta aamu-tv:ssä – katsojat tyrmistyivät unelmien naiselle asetetuista vaatimuksista - Viihde - Ilta-Sanomat

71-vuotias miljonääri etsi morsianta aamu-tv:ssä – katsojat tyrmistyivät unelmien naiselle asetetuista vaatimuksista

Brittiläinen miljonääri herätti kohun esittämällä vaatimuksiaan etsimälleen morsiamelle.

Eläkkeellä oleva miljonääri Benjamin Slade odottaa tulevan morsiamensa osaavan lentää helikopterilla.

25.1.2018 21:42

70-vuotiaan Benjamin Sladen esiintyminen brittiläisessä aamu-tv:ssä aiheutti Dailymailin mukaan suurta hämmennystä katsojissa.

Miljonääri saapui ohjelmaan vieraaksi paperilistan kanssa. Listalle hän oli kirjannut ominaisuuksia unelmiensa naiselle.

Multiminjonäärin lista ei ollut monen mieleen.

Listan mukaan tuleva morsian ei saa olla 168 senttimetriä pidempi. Naisen tulee olla myös alle 40-vuotias, ja hänen tulee olla ”linnakoulutettu”. Yksi oudoimmista vaatimuksista on se, että naisen tulee osata lentää helikopteria ja käyttää asetta.

Entinen naisystävä oli liian vanha

Slade kertoo etsineensä vaimoa viime huhtikuusta lähtien, jolloin Slade erosi entisestä naisystävästään tämän iän takia. 50-vuotias naisystävä oli Sladen mukaan liian vanha hankkimaan lapsia. Mies haluaakin entisensä tilalle jonkun huomattavasti nuoremman, joka voi kasvattaa miehelle perillisiä.

Multimiljonääri lupaa tulevan rakkauden kohteensa nauttivan mukavasta elämästä ja juhlista Sladen kahdessa linnassa.

– Tarjoan hauskan elämän ja olen hieno rakastaja.

Tulevalle vaimolle olisi tiedossa yleellistä elämää Slyden omistamassa linnassa.

Slade kertoi haastattelussa saaneensa muutamia ehdotuksia ja viettäneensä laatuaikaa upeiden naisten kanssa. Sladen tapaavat naiset eivät kuitenkaan ole vastanneet laadittuja kriteerejä. Mies onkin suunnitellut lähtevänsä Kiinaan etsimään sopivaa morsianta.

  Katsojat järkyttyivät

Sladen paperille kirjattu lista sai juontajien lisäksi myös ohjelman katsojat hämmentymään. Twitter täyttyi eläkeläisen seksistisen käyttäytymisen paheksunnasta. Monen oli helppo nähdä syy siihen, miksi miljonääri on yhä sinkku.

– Tämä mies tulee ehdottomasti kuolemaan yksin, kirjoittaa eräs katsoja Twitterissä.

Myös This Morning -ohjelman juontajat yllättyivät Slyden vaatimuksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?