Ismo Leikolan Conan-vierailusta tuli jättihitti – jo yli kolme miljoonaa katsojaa: ”Aidosti hauska!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ismo Leikolan Conan-vierailusta tuli jättihitti – jo yli kolme miljoonaa katsojaa: ”Aidosti hauska!”

Julkaistu: 24.1.2018 21:30

Ismo Leikolan vierailu nähtiin Conan O’Brienin talk show’ssa.

Ismo Leikolan vierailusta Conan O’Brienin talk show’sta on muodostunut valtava hitti sosiaalisessa mediassa. Conan O’Brienin talk show’n Facebook-sivustolla jakama klippi Leikolan esiintymisestä on kerännyt jo 3,6 miljoonaa katsojaa ja tuhansia kommentteja.

Leikola vitsaili ohjelmassa ass-sanan käytöstä ja englanninkielen monimutkaisuudesta.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Suomalaisen huumori vaikuttaa Facebook-kommenttien perusteella uponneen loistavasti amerikkalaiskatsojiin, jotka kehuvat Leikolan esitystä kekseliääksi ja hulvattomaksi.

– Hienosti tehty esitys. On pakko arvostaa kuinka muuta kuin englantia äidinkielenään puhuva henkilö tekee komediaa englanninkielellä. Se on vaikea temppu vieraalla kielellä. Plus tämä on aidosti hauska! Facebookissa kehutaan.

– Hetkonen, joku esitti hyvän show’n haukkumatta Trumpia? Facebookissa virnullaan.

– Viimeinkin kunnon naurut nykyajan koomikolta. Hän oli hauska olematta moukkamainen.

– Hulvaton ja todella totuudenmukainen esitys. Tämä oli hyvä esimerkki kuinka vaikeaa ulkomaalaisille voi olla oppia englanninkieltä.

– Tämä oli hieno esitys ja sai minut nauramaan. Toivottavasti hänestä tulee tähti, Conan O’Brienin talk show’n Facebookissa kirjoitetaan.

YouTubessa noin viisiminuuttinen esiintyminen on puolestaan kerännyt 130 000 näyttökertaa ja satoja kommentteja.

Ismo Leikola luo uraa Yhdysvalloissa.

Leikola kertoi IS:lle, että Conan-esiintymistä oli suunniteltu jo jonkin aikaa, mutta lopullinen päätös vierailusta syntyi nopeassa tahdissa.

– Perjantaina sain tiedon esiintymisestä ja lauantaina se julkaistiin. Nopealla aikataululla mentiin, mutta olin kyllä hyvin varautunut, puhelimen päähän Los Angelesista tavoitettu Ismo kertoi Ilta-Sanomille keskiviikkoaamuna.

Leikola kertoi IS:lle, ettei Yhdysvalloissa televisiolähetykseen marssita puolivillaisen suunnitelman kanssa ja ryhdytä laukomaan vitsejä lonkalta. Kaikki on suunniteltu etukäteen. Myös Leikolan jutut oli käyty läpi ennen esiintymistä.

– Tarjosin heille paria settiä ja tähän he ihastuivat. Täällä ollaan todella tarkkoja, mitä telkkarissa sanotaan. Ihan isoimmista megastaroista en tiedä, mutta tuotanto haluaa tietää etukäteen tosi tarkkaan, millainen setti on. Ei nyt ihan sanatarkasti, mutta kuitenkin, hän kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?