Anna Puu haluaa TVOF-kilpailijan laulavan jatkossa suomeksi – saa topakan vastauksen: ”Oletko tosissasi? Suomi ei ole edes äidinkieleni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna Puu haluaa TVOF-kilpailijan laulavan jatkossa suomeksi – saa topakan vastauksen: ”Oletko tosissasi? Suomi ei ole edes äidinkieleni”

Tämän viikon perjantaina The Voice of Finlandin lavalle nousee huoltamotyöntekijä, jonka suuri haave on saada vain laulaa, kuorma-auton kuljettaja, joka aikaisemmin vihasi laulamista sekä räväkkä rakennusmaalari.

24.1.2018 13:10

Tähtivalmentaja Anna Puu hämmästyttää TVOF-kilpailijaa ehdottamalla tälle laulamista englannin sijasta suomeksi - suomi ei ole kuitenkaan laulajan äidinkieli.

Kahdessa edellisessä jaksossa Anna ei ole saanut tiimeihinsä yhtään uutta laulajaa, nyt hän lupailee kilpailijalle mitä tahansa saadakseen uuden laulajan tiimiinsä.

Tähtivalmentaja Anna Puu on jäänyt ilman uusia laulajia jo kahdessa edellisessä The Voice of Finlandin -jaksossa, nyt Anna laittaa kaiken peliin saadakseen laulajan itselleen:

– Mua esityksesi säväytti niin paljon, että sä voit nimetä, että mitä mä teen, että sä suostut tulemaan mun joukkueeseen.

Illan yllättävin tilanne koetaan, kun Anna ehdottaa esityksen jälkeen laulajalle, että tämän kannattaisi englannin sijasta laulaa suomeksi. Kilpailija on kommentista hyvin hämmästynyt:

– Oletko tosissasi? Suomi ei ole äidinkieleni, mutta osaan melko varmasti englantia.

Kilpailija ei kenenkään yllätykseksi lähde mukaan Annan tiimiin.

– Mun tilaisuus meni siinä vaiheessa, kun kyseenalaistin hänen englanninkielen taitonsa. Raksit päälle, nauraa Anna.

Eräs tähtivalmentaja saa Toni Wirtasen mukaan itselleen "jähmäkän" laulajan:

– Lauloi tosi hyvin, mutta ei hän kyllä ensi näkemältä ole mikään karismaattinen kansainvillitsijä. Melko jähmäkkä ulosanti, mutta herkällä tatsilla.

The Voice of Finlandin neljännessä jaksossa mukana on laulajia Vaasasta, Kiteeltä, Muuramesta, Järvenpäästä, Uusikaarlepyystä sekä Helsingistä.

The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaina klo 20.

Ilta-Sanomat ja Nelonen ovat samaa Sanoma-konsernia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?