Koomikko joutui julman hyökkäyksen kohteeksi: raivostunut katsoja hyökkäsi lavalle aseenaan mikkiteline ja tuoli – video ei herkille

rac

Julkaistu:

Hyökkäys
Koomikko Steve Brownilla oli kamala ilta.
Steve Brown joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi keikallaan Comedy Housessa Etelä-Carolinassa viime sunnuntaina, The Daily Mail raportoi.

Yksi eturivissä istuneista katsojista hyppäsi yhtäkkiä lavalle, ja kävi raivoisasti Brownin kimppuun. Hyökkäys tallentui videolle, jota on jaettu laajasti Facebookissa.
Lavalle noussut hyökkääjä otti aseekseen mikkitelineen, jolla hän alkoi huitoa koomikkoa. Teline osui Brownia käteen aiheuttaen syvän haavan.

Lopulta riehuja yritti heittää Brownia telineellä, mutta ei osunut. Tämäkään ei vielä riittänyt, vaan hyökkääjä otti seuraavaksi käteensä tuolin, jonka hän paiskasi kohti koomikkoa.

Vasta tässä vaiheessa muut yleisössä istuneet hyppäsivät lavalle auttamaan Brownia. Muutama mies saatteli hyökkääjän pois lavalta tämän karjuessa: ”irti minusta!”.

Hyökkääjä ei rauhoittunut vieläkään, vaan riisui paitansa ja yritti palata toistamiseen lavalle.
Hyökkäyksen syy ei ole täysin selvillä. Videon kuvannut nainen kertoo kuitenkin Brownin kyselleen mieheltä kesken esityksen, mikä tämän ongelma mahtaa olla.

Koomikko julkaisi tapauksen jälkeen videon, jossa hän totesi, etteivät kaikki kestä hänen vitsailuaan. Hän muistutti videolla myös komediaklubien turvajärjestelyjen heikosta tasosta.

– En provosoinut tätä hyökkäystä mitenkään. Tapahtuma on muistutus siitä, että klubeilla pitäisi olla ammattimaiset turvamiehet, jotka huolehtisivat esiintyjistä. Me tuomme kuitenkin aika paljon rahaa näihin paikkoihin, Brown totesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt