Missikaunotar Rosanna julkaisi paljon puhuvan kuvaparin bikinivartalostaan – paljastaa totuuden täydellisistä Instagram-kuvista - Viihde - Ilta-Sanomat

Missikaunotar Rosanna julkaisi paljon puhuvan kuvaparin bikinivartalostaan – paljastaa totuuden täydellisistä Instagram-kuvista

Julkaistu: 22.1.2018 17:58

Miss Helsinki 2015 Rosanna Kulju näyttää Instagramissa, kuinka paljon poseerauksella voi vaikuttaa somekuvien lopputulokseen.

Instagramin täydellisiltä vaikuttavat kuvat ovat herättäneet viime aikoina paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Tammikuun alussa tallinnalainen fitness-kaunotar Erna Husko julkaisi Instagramissa kuvaparin, jolla hän halusi näyttää kuinka paljon kuvanmuokkauksella voi parannella kuvia.

Myös Maisa Torppa otti kantaa somessa vallitsevaan trendiin ja julkaisi oman vastineensa silotelluille somekuville.

Muokatuissa kuvissa ihoa on usein siloteltu, arpia poistettu ja joskus myös esimerkiksi vyötäröä kavennettu. Muokkaamattomissa kuvissa puolestaan esitellään omaa vartaloa sellaisena kuin se on oikeasti on. Tai ainakin se olisi kuvien tarkoitus.

Miss Helsinki Rosanna Kulju kirjoittaa Instagramissa pitävänsä sosiaalisessa mediassa vallitsevaa kuvanmuokkausta ikävänä ilmiönä. Hän muistuttaa seuraajiaan suhtautumaan somessa julkaistuihin kuviin kriittisesti, sillä asenolla ja valaistuksella on suuri merkitys kuvan lopputulokseen.

Hän julkaisi konkreettisen esimerkin niin sanotusta ”täydellisestä” Instagram-kuvasta, joka on saatu aikaan oikeanlaisella poseerauksella ja valaistuksella:

– Noin 30 sekunttia kuvien välillä, toisessa hyvä poseeraus ja ryhti ja toisessa ei. Vasemman puolisessa kuvassa ei ole mitään vikaa, onhan tuo oikealla oleva kuitenkin se jonka mieluimmin postaisin Instagramiin jos pitäisi valita, Rosanna kirjoittaa Instagramissaan.

Missikaunotar huomauttaa vartalon näyttävän kuvissa huomattavasti erilaiselta, jos kuva on otettu mahdollisimman edullisessa kuvakulmassa ja valaistuksessa.

– Kaikki on kuvakulmista ja valoituksesta kiinni, kroppa voi näyttää ihan eriltä eri poseerauksissa ja eri kulmista. Ollaan kaikki kauniita poseerattiin tai ei ja jokaisen kroppa on omalla tavallansa kaunis kaikissa asennoissa. Muistakaa se, hän kirjoittaa.