Ewan McGregor lopetti 22 vuotta kestäneen avioliittonsa nuoremman naisen takia – ex-vaimo: ”Järkyttävä pettymys” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ewan McGregor lopetti 22 vuotta kestäneen avioliittonsa nuoremman naisen takia – ex-vaimo: ”Järkyttävä pettymys”

Julkaistu: 22.1.2018 14:52

Hollywood-tähti Ewan McGregor, 46, haki avioeroa vaimostaan Eve Mavrakisista, 51. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1995 ja heidän liittonsa ehti kestää 22 vuotta.

IS uutisoi kaksi päivää sitten, että Ewan McGregor ja Eve Mavrakis päättivät erota. Päätös tehtiin jo viime vuonna ja he muuttivat erilleen toukokuussa. People-lehti kertoi erosta lokakuussa.

Eron taustalla on kolmiodraama, sillä McGregorin on uskottu seurustelevan näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin kanssa. 33-vuotias Winstead näyttelee McGregorin kanssa Fargo-sarjassa.

McGregor lisäsi hämmennystä Golden Globe -gaalassa, kun hän kiitti voittopuheessaan sekä ex-vaimoaan, että Mary Winsteadia.

The Sunin mukaan Eve Mavrakis ei ole tyytyväinen ex-miehensä edesottamuksista.

– Ero on järkyttävä pettymys. Suurin huoleni on kuitenkin se, että kaikki neljä lastamme voivat hyvin, Mavrakis kommentoi eroa ensimmäisen kerran julkisesti The Sunille.

Mary Elizabeth Winstead

McGregor on TMZ:n haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan pyytänyt yhteishuoltajuutta parin kolmelle alaikäiselle tyttärelle: 16-vuotiaalle Jamyanille, 15-vuotiaalle Estherille ja 6-vuotiaalle Anoukille. Lisäksi pariskunnalla on täysi-ikäinen, 21-vuotias Clara-tytär.

McGregorin suhde Winsteadiin paljastui viime syksynä, kun heidän kiihkeät suutelukuvansa levisivät brittimediassa.

McGregor kuvattiin lontoolaisessa kahvilassa erittäin läheisissä tunnelmissa vastanäyttelijänsä kanssa. Pusutteluhetken jälkeen he poistuivat paikalta Hollywood-tähden moottoripyörällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?