Ewan McGregor lopetti 22 vuotta kestäneen avioliittonsa nuoremman naisen takia – ex-vaimo: ”Järkyttävä pettymys”

Hollywood-tähti Ewan McGregor, 46, haki avioeroa vaimostaan Eve Mavrakisista, 51. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1995 ja heidän liittonsa ehti kestää 22 vuotta.

22.1.2018 14:52

IS uutisoi kaksi päivää sitten, että Ewan McGregor ja Eve Mavrakis päättivät erota. Päätös tehtiin jo viime vuonna ja he muuttivat erilleen toukokuussa. People-lehti kertoi erosta lokakuussa.

Eron taustalla on kolmiodraama, sillä McGregorin on uskottu seurustelevan näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin kanssa. 33-vuotias Winstead näyttelee McGregorin kanssa Fargo-sarjassa.

McGregor lisäsi hämmennystä Golden Globe -gaalassa, kun hän kiitti voittopuheessaan sekä ex-vaimoaan, että Mary Winsteadia.

The Sunin mukaan Eve Mavrakis ei ole tyytyväinen ex-miehensä edesottamuksista.

– Ero on järkyttävä pettymys. Suurin huoleni on kuitenkin se, että kaikki neljä lastamme voivat hyvin, Mavrakis kommentoi eroa ensimmäisen kerran julkisesti The Sunille.

Mary Elizabeth Winstead

McGregor on TMZ:n haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan pyytänyt yhteishuoltajuutta parin kolmelle alaikäiselle tyttärelle: 16-vuotiaalle Jamyanille, 15-vuotiaalle Estherille ja 6-vuotiaalle Anoukille. Lisäksi pariskunnalla on täysi-ikäinen, 21-vuotias Clara-tytär.

McGregorin suhde Winsteadiin paljastui viime syksynä, kun heidän kiihkeät suutelukuvansa levisivät brittimediassa.

McGregor kuvattiin lontoolaisessa kahvilassa erittäin läheisissä tunnelmissa vastanäyttelijänsä kanssa. Pusutteluhetken jälkeen he poistuivat paikalta Hollywood-tähden moottoripyörällä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?