Napakymppi-pari joutui karmivaan tilanteeseen Islannin-matkallaan: Lentokone teki yhtäkkiä hätälaskun – palasivat kotiin viime perjantaina - Viihde - Ilta-Sanomat

Napakymppi-pari joutui karmivaan tilanteeseen Islannin-matkallaan: Lentokone teki yhtäkkiä hätälaskun – palasivat kotiin viime perjantaina

Napakymppi-pariskunnan Janin ja Sannan reissu sai yllätyskäänteen aivan loppumetreillä matkaa.

21.1.2018 21:11

Napakympissä tavattiin sunnuntai-iltana herra X Jan Karjalainen ja tämän valitsema neiti A, kouvolalainen Sanna Kytö.

Jaksossa Sanna hurmasi Janin välittömällä huumorillaan.

–Mulla on vähän sellainen kaksimielinen ja pervonpuoleinen huumori, Sanna nauratti yleisöä heti alkuun.

Sanna myös hämmensi yleisöä ilmoittamalla olevansa ”kuin pinkki makutikku, jossa on Iines päässä”. Pariskunnalla vaikutti heti klikkaavan eri puolilla sermiä, kun he vitsailivat lähes jokaisen kysymyksen kohdalla jotakin. Jan ilmoitti välittömästi jakson lopussa valitsevansa mieluiten juuri neiti A:n seurakseen voittomatkalle.

Neiti A:n eli kouvolalaisen Sannan huumorintaju iski Janiin.­

Sannan lasiputkesta löytyi palkinnoksi matkapaketti pohjoista mystiikkaa henkivään Islantiin, Reykjavikiin. Ohjelman jälkeen Jan ja Sanna suuntasivatkin yhdessä lomamatkalle. IS tavoitti Janin, joka kertoi puhelimitse matkan kuumien lähteiden maassa menneen oikein jouhevasti.

–Tutustuimme Sannan kanssa etukäteen viestittelemällä WhatsAppilla, että ei matkaan lähteminen siksi yhtään jännittänyt, Jan sanoo.

–Sannan kanssa oli todella helppoa olla, koska meillä on tosi samanlainen huumorintaju. Pystyi olla koko ajan oma itsensä eikä tarvinnut miettiä, mitä sanoisi seuraavaksi, Jan pohtii.

Mutta ikävä kyllä matkalle mahtui myös pieni vastoinkäyminen. Kun pariskunta oli lähdössä matkalta jo kotiinpäin, lentokone teki heti nousun jälkeen hätälaskun takaisin Reykjavikin lentokentälle. Kaksikko oli jumissa kentällä hyvän tovin.

–Nousun jälkeen kone hiljeni yhtäkkiä täysin ja kapteeni kuulutti, että teemme hätälaskun. Eipä siinä, sitten jouduimme takaisin lentokentälle ja olimme siellä monta tuntia, Jan kertoo.

Sanna ja Jan tutustuivat toisiinsa WhatsAppilla ennen matkaa.­

  • Katso Napakymppi-kaksikon matkatunnelmia yllä olevalta videolta!

Janin mukaan kummallakaan ei iskenyt tässä vaiheessa matkakiukku, vaan tilanteeseen suhtauduttiin ihan rennosti kärsivällisesti odotellen.

Takaisin kotiin he palasivat vasta ihan äsken, viime perjantaina. Matka on siis aivan tuoreessa muistissa.

–Ei tässä vielä ole ehtinyt tapahtua sen jälkeen paljoa. Puhuimme, että menisimme uudestaan reissuun yhdessä, Jan kommentoi mahdollista yhteistä tulevaisuutta.

Sanna puolestaan kertoo, että laittoi lentokoneeseen päästyään silmänsä kiinni ja havahtui siihen, kun toinen kertoi vieressä hätälaskusta.

– Olimme sen jälkeen jumissa varmaan pari-kolme tuntia. Ei se sen vakavampaa ollut, Sanna kertoo.

– Kokonaisuudessaan reissu oli tosi onnistunut, kun meillä oli niin samanlainen huumorintaju. Olemme puhuneet sen jälkeenkin ja varmasti tästä sai sellaisen elinikäisen ystävyyssuhteen. Romantiikan lumoa siinä matkassa ei kuitenkaan ollut, Sanna sanoo.

Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?