Toni ja Heidi Niemisen lapsi kastettiin – vanhemmat säteilevät perheonnea hellyttävässä yhteiskuvassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni ja Heidi Niemisen lapsi kastettiin – vanhemmat säteilevät perheonnea hellyttävässä yhteiskuvassa

Toni Nieminen julkaisi yhteiskuvan vaimonsa ja marraskuussa syntyneen poikansa kanssa.

21.1.2018 19:11

Mäkihypyn olympiavoittaja Toni Niemisen ja tämän Heidi-puolison poika sai tänään nimen. Nieminen julkaisi Instagramissa kuvan, jossa poseeraa onnellisen näköisenä vaimonsa kanssa vauva sylissään.

– Moi! Mä olen Topias Olavi Nieminen! kuvan yhteydessä lukee.

Pikku-Topias ei näytä olevan ristiäishumusta moksiskaan vaan nukkuu isänsä sylissä tyynesti.

Toni ja Heidi Nieminen avioituivat vuonna 2015. He ovat avoimesti kertoneet julkisuudessa, kuinka lapsi ei tullut helpoimman kautta.

– Tätä on ollut liian vaikea sanoa aiemmin ääneen, mutta nyt olen siihen jo valmis: sain keskenmenon noin puolisentoista vuotta sitten. Se oli todella raju isku, sillä olimme jo sitä ennen yrittäneet saada lasta, mutta ei vaan ollut tärpännyt, Heidi Nieminen sanoi Ilta-Sanomien haastattelussa viime lokakuussa, kun pariskunta oli jo tiedottanut tulevasta perheenlisäyksestä.

– Ja sen jälkeen meni siis uudelleen yrittäessä pitkään. Tuli jo hetkiä, jolloin ajattelimme nostaa kätemme pystyyn. Kunnes sitten yllättäen saimme tiedon, että vihdoinkin olemme onnistuneet. Siitä syntynyttä onnen tunnetta ei voi liikaa hehkuttaa. Tunne oli miltei mykistävä.

Toni ja Heidi Nieminen vahvistivat raskauden vasta syksyllä.­

Toni Nieminen kertoi, ettei lapsen saaminen ole itsestäänselvyys, minkä takia pari odotti pitkään, ennen kuin kertoi asiasta julkisuudessa.

– Olin itsekin jo luopumassa toivosta. Ajattelin, että nyt se Niemisen miesvoima on kadonnut ja sillä siisti. Onneksi emme kuitenkaan luovuttaneet. Se kantoi hedelmää.

Potra poika syntyi marraskuun loppupuolella. Nieminen kertoi tuolloin Instagramissa kiirehtineen suoraan selostuskopista Ouluun, mukaan synnytykseen.

Vuonna 1992 mäkihypyn olympiakultaa voittaneella Toni Niemisellä on entuudestaan kaksi tytärtä. Myös Heidi Niemisellä on kaksi tyttöä entisestä suhteestaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?