Tosi-tv-tähti julkaisi kuvasarjan järisyttävästä muodonmuutoksestaan – myöntää olleensa onneton laihana: ”Minusta tuli pakkomielteinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-tähti julkaisi kuvasarjan järisyttävästä muodonmuutoksestaan – myöntää olleensa onneton laihana: ”Minusta tuli pakkomielteinen”

Tosi-tv-tähti Vicky Pattison, 30, paljastaa, ettei hän nauttinut olostaan laihana.

20.1.2018 15:02

Geordie Shore -sarjasta julkisuuteen ponnahtanut Vicky Pattison, 30, on esiintynyt vuosien varrella useissa tosi-tv-ohjelmista. Tv-esiintymistensä lisäksi Pattison on noussut otsikoihin hurjan muodonmuutoksensa ansiosta.

Pattison vietti aiemmin alkoholin sävyttämää bile-elämää, johon kuului myöhäisiä iltoja ja rasvaisia yöpaloja. Kun brittilehdet julkaisivat Pattisonista napattuja bikinikuvia, koki hän järkytyksen. Nainen piti itseään liian lihavana ja päätti muuttaa elämänsä.

Pattison hurahti treenaamiseen. Hän hankki itselleen kuntovalmentajan, laittoi elämäntapansa kuntoon, kiinnitti huomiota ravintoonsa ja teki jopa rahaa laihduttamisellaan fitness-dvd:n muodossa.

Pattison esitteli hoikistunutta ulkonäköään lehdissä ja somessa ja vaikutti nauttivansa uudesta vartalostaan. Totuus oli kuitenkin toinen, sillä laihduttamisesta tuli hänelle pian pakkomielle, joka vei kaiken ajan ja valtasi ajatukset jatkuvasti.

Perjantaina Pattison julkaisi yli 3,8 miljoonan seuraajan Instagram-tilillään kuvan järisyttävästä muodonmuutoksestaan. Kuvansa yhteydessä hän avautui laihduttamisestaan.

Ensimmäisessä kuvassa Pattison poseeraa painavimmillaan. Hän on aiemmin kertonut, että painoi tuolloin 76 kiloa. Keskimmäisessä kuvassa tosi-tv-tähti on laihduttanut reilusti yli 20 kiloa. Oikeanpuoleinen kuva puolestaan on uusin ja edustaa Pattisonin nykyistä ulkomuotoa.

Kuvatekstissä Pattison paljastaa, ettei hän todellakaan ollut onnellinen hoikimmillaan, vaikka moni saattaisi niin uskoa.

– Ensimmäisessä kuvassa olin kokoa 44, huonokuntoinen, elin epäterveellisesti ja olin onneton. Toisessa kuvassa olin laihtunut fitnessvideoni avulla, olin kokoa 34 ilman rintoja ja elämää. Minusta tuli pakkomielteinen ja liian keskittynyt laihduttamiseen. Siitä tuli haitallista terveydelleni. En nauttinut elämän upeasta lahjasta, sillä murehdin liikaa mustikan kalorimäärää.

– Kolmannessa kuvassa olen kokoa 38, minulla on rinnat ja peppu ja ei mitään anteeksi pyydettävää! Treenaan kovaa ja syön oikein noin 80 prosenttia ajasta, mutta elämäni ei pyöri vaa’an lukeman ympärillä.

Tältä Pattison näyttää nykyään.­

Pattison kertoo oppineensa kurjan kokemuksensa jälkeen, että onnellinen voi olla näyttämättä mallilta. Hän korostaa, kuinka tärkeää on nauttia elämästä ja antaa itselleen armoa.

– Älkää antako onnenne riippua siitä, mitä vaaka sanoo! hän julistaa.

Pattison kertoo nauttivansa drinkin, jos siltä tuntuu ja herkuttelevansa silloin tällöin leivonnaisilla. Silti terveellinen elämä ja monipuolinen liikunta ovat hänelle yhä tärkeitä, kunhan ne tapahtuvat kohtuudella.

– Rakastakaa itseänne, hän toteaa kirjoituksensa lopuksi.

Pattison tuli tunnetuksi hurjilla bileillä, estottomalla käytöksellä ja ronskilla kielenkäytöllä kohauttaneesta Geordie Shore -sarjasta. Brittiläinen tosi-tv-sarja seurasi nuorten aikuisten railakasta juhlintaa, irtosuhteita ja riitoja. Pattison oli mukana sarjan yhdeksällä ensimmäisellä tuontakaudella ennen kuin siirtyi muihin ohjelmiin. Sittemmin hänet on nähty esimerkiksi Ex on the Beach ja Judge Geordie -sarjoissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?