Hollywood-tähti Ewan McGregor hakee avioeroa – 22 vuoden liitto ohi - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähti Ewan McGregor hakee avioeroa – 22 vuoden liitto ohi

McGregor ja Mavrakis muuttivat asumuseroon viime toukokuussa.

Julkaistu: 20.1.2018 10:03

Näyttelijä Ewan McGregor on hakenut TMZ:n mukaan avioeroa vaimostaan.

Hollywood-tähti Ewan McGregor, 46, on hakenut avioeroa vaimostaan Eve Mavrakisista, 51, kertoo TMZ. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1995 ja heidän liittonsa ehti kestää 22 vuotta.

McGregor on TMZ:n haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan pyytänyt yhteishuoltajuutta parin kolmelle alaikäiselle tyttärelle: 16-vuotiaalle Jamyanille, 15-vuotiaalle Estherille ja 6-vuotiaalle Anoukille. Lisäksi pariskunnalla on täysi-ikäinen, 21-vuotias Clara-tytär.

McGregor ja Mavrakis päättivät erota jo viime vuonna ja muuttivat erilleen toukokuussa. People-lehti kertoi erosta lokakuussa.

Eve Mavrakisilla ja Ewan McGregorilla on neljä lasta.

Eron taustalla on huhuttu olevan kolmiodraama, sillä McGregorin on uskottu seurustelevan näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin kanssa. 33-vuotias Winstead näyttelee McGregorin kanssa Fargo-sarjassa ja kaksikon huhutaan rakastuneen palavasti. McGregor ei ole vahvistanut väitteitä.

Golden Globe -gaalassa pitämässään puheessaan McGregor kiitti sekä Mavrakista että Winsteadia. Näyttelijän ex-puoliso ei innostunut puheesta ja kommentoi sitä lyhyesti Daily Mailille.

– Ei, en pitänyt hänen puheestaan, nainen vastasi lyhyesti.

– Samasta syystä, kun te kysytte minulta siitä, tämä kivahti.

McGregorin huhutaan seurustelevan Mary Elizabeth Winsteadin kanssa.

McGregorin suhde Winsteadiin paljastui viime syksynä, kun heidän kiihkeät suutelukuvansa levisivät brittimediassa. McGregor kuvattiin lontoolaisessa kahvilassa erittäin läheisissä tunnelmissa vastanäyttelijänsä kanssa. Pusutteluhetken jälkeen he poistuivat paikalta Hollywood-tähden moottoripyörällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?