Mötley Crüen Törkytehdas-elokuvasta on huhuttu jo vuodesta 2003 – nyt julkaistiin ensimmäinen näyttelijäkiinnitys - Viihde - Ilta-Sanomat

Mötley Crüen Törkytehdas-elokuvasta on huhuttu jo vuodesta 2003 – nyt julkaistiin ensimmäinen näyttelijäkiinnitys

Joko nyt? Törkytehdas-kirjasta tehtävä elokuvaversio etenee vihdoinkin.

19.1.2018 22:08

Variety ja Classic Rock uutisoivat, että Mötley Crüesta kertova elokuva on nytkähtänyt eteenpäin. Varma merkki elokuvan tuotantovaiheen etenemisestä lehtien mukaan on ensimmäinen näyttelijäkiinnitys.

Varietyn mukaan räppäri ja näyttelijä Machine Gun Kelly tulee näyttelemään Mötiköiden rumpalia Tommy Leetä.

Kelly kertoi asiasta itse Twitterissä. Hän kirjoitti saaneensa osan, koska pikkuveli oli opettanut hänelle rumpujen soittoa. Kellyn on tarkoitus jatkaa paukutustuntien ottamista ennen kuin elokuvan filmaukset toden teolla alkavat.

Kuten fanit hyvin tietävät, Törkytehdas-leffa on ollut esituotannossa jo vuosia, mutta sitä ei ole kuvattu vielä sekuntiakaan.

Ohjaaja Jeff Tremaine palkattiin hommaan jo aikoja sitten, vuonna 2003. Mies on suitsuttanut produktiota säännöllisesti, mutta mitään todellista ei ole tapahtunut.

Myös Tommy Lee kirjoitti Twitterissä leffasta. Hänen mukaansa kamerat lähtevät surraamaan muutaman viikon sisällä.

– Hei muksut! Hyviä uutisia. Mötley Crüe -leffaa on ryhdytty tekemään. Alamme kuvata helmikuussa. Täältä tullaan, Lee hehkutti.

Ketkä näyttelevät bändin muita jäseniä, Mick Marsia, Nikki Sixxiä ja Vince Neiliä? Sitä ei ole kukaan kertonut.

Tarina itsessään on suorasukainen ja nimensä mukaan likainen.

Mötiköiden jäsenet kertovat vuorollaan oman näkemyksensä bändin ympärillä vallinneesta kaaoksesta.

Kirjassa – ja todennäköisesti myös elokuvassa – käydään läpi soittajien päihteiden käyttö, naisten hyväksikäyttö, Nikki Sixxin yliannostukset, Vince Neilin lapsen kuolema ja suomalaisia eniten koskettanut Hanoi Rocksin rumpalin Razzlen kuolema.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?