Apu: Nina Mikkonen isoon leikkaukseen – ”Leikkauspäivänä tulee kuluneeksi tasan vuosi Timo T. A:n kuolemasta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Apu: Nina Mikkonen isoon leikkaukseen – ”Leikkauspäivänä tulee kuluneeksi tasan vuosi Timo T. A:n kuolemasta”

Kivut ovat hallinneet Nina Mikkosen elämää jo kauan.

19.1.2018 19:20

Nina Mikkonen, 53 saa pitkän odottelun jälkeen tekonivelen oikeaan lonkkaansa, Apu-lehti kirjoittaa.

– Leikkauspäivänä tulee myös kuluneeksi tasan vuosi Timon kuolemasta. Puolisen vuotta olen leikkausta jonottanut, joulukuussa tuli kaivattu kirje. Se, että leikkaus osui samalle päivälle säväytti ja mietin, koenko sen pelottavana asiana, Mikkonen kertoo lehdelle.

Mikkonen kärsii nivelrikosta ja synnynnäisestä lonkkaviasta.

Mikkosen rakas puoliso, media-alan yrittäjä Timo T. A. Mikkonen kuoli vuosia kestäneen sairauden jälkeen viime tammikuussa.

Mikkonen oli toiminut puolisonsa omaishoitajana. Elämä perheen 14- ja 15-vuotiaiden poikien kanssa oli järjestettävä kokonaan uudelleen.

Venla-gaalassa vuonna 2000 tavannut pariskunta ehti olla naimisissa lähes 17 vuotta. Hääpäivä olisi ollut 31. maaliskuuta, mutta Timo menehtyi vuosia kestäneen sairauden jälkeen tammikuun 24. päivä 2017 läheiset ympärillään – Ninan syliin.

Timo T.A. Mikkonen sai vuonna 2011 massiivisen kallonpohjavaltimotukoksen, jonka seurauksena hän sokeutui sekä halvaantui. Nina ehti toimia omaishoitajana aviomiehensä kuolemaan saakka.

Kun Timo kuoli, oli menetys äärimmäisen raskas. Tosin aika hänen poismenonsa jälkeenkään ei ole ollut helppoa.

– Timolla ei ollut henkivakuutusta, sillä hän joutui aikoinaan nostamaan sen tiukassa tilanteessa. Olen nyt laittanut hänen firmansa ikään kuin pöytälaatikkoon. En lopeta sitä, jos poikamme joskus alkaisivat toimia media-alalla, Nina kertoi IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?