Kalle päätyy vessaan tuntemattoman miehen kanssa – Salattujen elämien ronski kohtaus suututti katsojat: ”On muuttunut irstaaksi koko sarja”

Salattujen elämien torstai-illan jaksossa nähtiin raju kohtaus, jossa Salkkarit-Kalle päätyi vessaan tuntemattoman miehen kanssa.

Kalle Laitela on Pete Latun esittämä hahmo Salkkareissa. Kalle on esiintynyt suosikkisarjassa vuosina 1999–2001, 2002 ja jälleen keväästä 2012 eteenpäin.

19.1.2018 18:20

Torstai-illalla nähdyssä jaksossa Kalle päätyi vessaan ja intiimeihin tunnelmiin tuntemattoman miehen kanssa.

Kohtaus herätti paljon närää Salattujen elämien Facebook-ryhmässä.

– Nyt alkaa kyllä pikkaisen kukat kasvaa tädin hattuun. Eikö oikeasti enää mikään muu toimi kuin seksi ja alkoholi? eräs nainen kysyi.

– Alkaa olla lapsilta kiellettyä ohjelmaa, toinen totesi.

– Onks tämä nyt sitä rakkautta? Eikös mene jo ahdistelun puolelle? kolmas analysoi kohtausta.

Arvostelijoita muistutettiin, ettei sarjaa ole pakko katsoa, mikäli sisältö ei miellytä.

– Aina toi sama vinkuminen ettei tarvii kattoo! On muuttunut kyllä niin irstaaksi koko sarja, että harmittaa, eräs sarjan fani vastasi arvostelijoille.

Salkkarit esitetään alkuillasta. Eräs kommentoija pyysikin, että vahvoja kohtauksia sisältävät jaksot voisi esittää hieman myöhemmin.

– Ja voisi hiukan ohjelman tekijätkin miettiä sitä ikärajaa, jos tuollaisia ohjelmia tekee. Jos on pakko tehdä lähes pelkästään alapääseikkailuja, suosittelen ohjelman alkamisaikaa 21.00 jälkeen.

– Minun tyttö katsoo Salkkareita silloin kun ikäraja ok. Hän on seitsemän, ja eilisen jakson jälkeen kysyi minulta: "meinaako tuo mies haukata Kallen pippelistä vai antaako se pusun pippeliin", toinen kertoi tunnelmia kotisohvaltaan.

Kolmas kommentoija huolestui siitä, antaako kohtaus väärän kuvan turvaseksistä:

– Pitäishän nyt ylilääkärin sen verran seksuaalivalistusta tietää, että tuntemattomalta vessakaverilta voi saada jotain muutakin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?