Viihde

”Kun tänään lähden” – Suomisoulin suurlähettiläät Suurlähettiläät kasaa rivinsä 7 vuoden tauon jälkeen

Julkaistu:

Suurlähettiläät palaavat lavalle erikoiskeikan myötä.
Elokuun 11., Pitääxunaina, Maailman laidalla, Kun tänään lähden, Kuka pysäyttäisi kellot, Mitä miehen tulee olla. Soulvaikutteita ja melodista suomipoppia yhdistelleen Suurlähettiläät –yhtyeen ura on täynnä suuria hittejä.

Vuonna 1991 esikoisalbuminsa julkaisseen bändin ura lähti nopeasti lentoon. Parikymmentä vuotta kestäneen uransa aikana Suurlähettiläät julkaisi kahdeksan studioalbumia, joista se on saanut viisi kulta- ja kaksi platinalevyä. Levyjen lisäksi myös bändin livekeikat olivat suosittuja.


Nyt tämä vuonna 2011 viimeisen keikkansa soittanut bändi on tekemässä paluukeikan.

Jussu Pöyhösen ja Kari Hurrin luotsaama yhtye valtaa kesäkuun alussa Baltic Princessin omalla erikoisristeilyllään, jossa Suurlähettiläät soittaa paluukeikan sen suosituimmalla kokoonpanolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tätä on nyt vajaa vuosi palloteltu poikien kanssa. Miten tehdään ja milloin tehdään, Jussu kertoo Ilta-Sanomille.

– Me olemme tauonkin aikana puolivuosittain soiteltu ja pidetty hauskaa. Ajattelimme, että niin kauan kuin kaikki ovat hengissä ja terveenä, niin nyt voisi olla hyvä aika palata.

Bändin suurimmat hitit sisältävän paluukeikan lisäksi risteilyllä tulee olemaan paljon muutakin yhtyeeseen liittyvää ohjelmaa. Suurlähettiläät –risteily lähtee Turusta perjantaina 8.6.2018.