Teemu ja Sirpa Selänne seurasivat Ismo Leikolan keikkaa Yhdysvalloissa ystäviensä kanssa – ”Nauroin vedet silmissä”

Koomikko Ismo Leikola asuu Yhdysvalloissa ja keikkailee ahkerasti ympäri maata. Vitsit uppoavat myös Teemu ja Sirpa Selänteeseen.

20.1.2018 19:20

Ismo Leikola on saanut yhdysvaltalaiset puolelleen. Suomalaiskoomikko esiintyi hiljattain ensi kertaa 500 katsojan Improv-komediaklubilla, loistavalla menestyksellä. Paikalla oli myös suomalaisia, heidän joukossaan Kaliforniassa asuvat Sirpa ja Teemu Selänne. Selänteet seurasivat Ismo-show’ta kaveriporukalla.

– Amerikkalaiset nauravat, koska Ismo näkee heidän elämänsä ulkopuolisena. Me ulkosuomalaiset taas nauramme, koska olemme kokeneet samoja asioita. Jengi aina nauraa Teemun ja minun jutuille jo aksentin takia. Nauroin vedet silmissä, Sirpa hehkuttaa.

– Huikeaa, en ole nauranut noin paljon pitkään aikaan, Teemu yhtyy.

Sirpa, Teemu ja Eemil Selänne olivat katsomassa Ismo Lekolan esitystä The Improv-klubilla.

Teemu sai kuulla Leikolan keikasta tenniskaverilta.

– Olen tavannut Ismon muutaman kerran, viimeksi meidän ravintolassa vuosi sitten. Puhuttiin silloin, että täytyy jossakin vaiheessa päästä katsomaan hänen show’nsa, Selänne kertoo.

Seurueeseen kuuluivat esikoispoika Eemil, jalkapalloilija Sami Hyypiä ja muita suomalaisia ystäviä, jotka olivat kylässä Selänteiden kotona. Eläkkeelle jäänyt jääkiekkoilija vaikutti elämäänsä onnelliselta.

– Matkustelen paljon, olen perheen kanssa, pelaan tennistä ja golfia. Olen aika kiireinen, mutta omilla ehdoillani.

Hän ei haikaile kiekon perään.

– En mä omaa pelaamista kaipaa, mutta mielelläni katson jääkiekkoa, omien poikien pelejä ja seuraan tilanteita.

Ihan kokonaan töitä Teemu ei ole jättänyt. Hän pyörittää Selanne Steak Tavern -ravintolaansa Kalifornian Laguna Beachissa ja kommentoi seuraavaksi talviolympialaisia Eurosportille.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?