Viihde

Miss USA saapui Suomen-lomalle! Kuuluisa näyttelijäpuoliso poseeraa lumisessa Helsingissä kuin kuka tahansa turisti: ”Suomi pitää kokea”

Julkaistu:

suomen-lomailu
Entinen Miss USA saapui Valtiatar-sarjasta tutun näyttelijämiehensä kanssa nauttimaan Suomen talvisesta kauneudesta.
Miss USA -kilpailun vuonna 2011 voittanut mallikaunotar Alyssa Campanella saapui viettämään lumista talvilomaa Suomeen puolisonsa, näyttelijäkomistus Torrance Coombsin kanssa. Coombs on tunnettu muun muassa Valtiatar- ja Tudors-tv-sarjoista, joissa molemmissa hän on näytellyt useamman vuoden ajan.

Campanella ylläpitää suosittua blogisivustoa, jossa hän paljasti pariskunnan matkustusaikeista Suomeen jo etukäteen. Blogitekstissään hän kertoo pakkauslistastaan ja matkustussuunnitelmistaan.

– Menemme Suomeen tammikuussa, joten pakkauslistallani on luonnollisesti paitoja, hattuja ja paksuja takkeja. Menemme pohjoiselle napapiirille Lappiin, jossa pakkasta on 16 celsiusastetta päivisin, Campanella kirjoittaa lukijoilleen.


Kaunotar toteaa, että kylmyys ei ole heille uutta, sillä he asuivat aiemmin Torontossa kolme kylmää talvea. Hän esittelee blogipäivityksessään vinoa pinoa paksuja paitoja, takkeja ja asusteita, jotka aikoo pakata mukaan Suomen-lomalleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen todella innoissani! Suomi on niin kaunis maa, joka pitää kokea – oli sitten aurinkoa tai lunta, hän hehkuttaa.

Ennen Lappia pariskunta päätti kuitenkin viettää aikaa Helsingissä.
– Hei Suomi! En voi uskoa, että olemme vihdoin täällä! Aika tutkia kaunista Helsinkiä, Campanella kirjoittaa kuvatekstissä.

Coombs julkaisi omalla tilillään ”suomalaisemman” kuvan – mistä muualtakaan kuin Helsingin tuomiokirkon portailta.
– Hieman viileä, mutta kaunis Helsinki, näyttelijä kirjoittaa.

Kuvat ovat keränneet jo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Monet innokkaat fanit ovat myös toivottaneet pariskunnan Suomeen.

Useat julkkikset ovat ihastuneet Suomeen

IS on kertonut useissa Lapin-matkailusta kertovissa jutuissaan viime kuukausien aikana siitä, miten julkisuudesta tutut henkilöt ovat ihastuneet maahamme viime aikoina. Suomessa ja Lapissa ovat vierailleet muun muassa TSH-tähti David Wenham, Game of Thrones -tähti Emilia Clarke, F1-perijä Tamara Ecclestone, intialaistähti Anushka Sharma puolisoineen ja jalkapallotähti Lionel Messi.

Luksuslomia Lappiin järjestävä Janne Honkanen kertoi aiheesta IS:n haastattelussa hiljattain.

– Niin kutsuttuja silmäätekeviä on täällä koko ajan, laskettelukeskuksissa ja muualla. Osa käyttää meidän palveluita, osa käyttää joitakin muita palveluita. On tietysti hienoa, että sellaiset ihmiset saavat jatkossakin käydä täällä rauhassa.

– Tällaiset silmäätekevät ihmiset ovat niitä Suomen ja ennen kaikkea Lapin matkailun sanansaattajia. Monet muut matkaajat rakentavat niitä unelmiaan tällaisten ihmisten tarinoille ja haluavat itsekin päästä käymään kohteessa, Honkanen sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt