Tältä näyttää kiekkotähti Mikael Granlundin ja mallirakas Emmin ylellisessä Yhdysvaltojen-kodissa – vaaleita sävyjä ja upea kaupunkinäkymä - Viihde - Ilta-Sanomat

Tältä näyttää kiekkotähti Mikael Granlundin ja mallirakas Emmin ylellisessä Yhdysvaltojen-kodissa – vaaleita sävyjä ja upea kaupunkinäkymä

Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen asuvat Minneapolisissa kauniissa kerrostaloasunnossa, jonka ikkunoista aukeaa näkymä kaupunkiin.

Emmi Kainulainen ja Mikael Granlund edustivat yhdessä NHL Awards -gaalassa viime vuonna.­

17.1.2018 15:51

Mallikaunotar Emmi Kainulainen asuu Yhdysvalloissa yhdessä poikaystävänsä NHL-kiekkoilija Mikael Granlundin kanssa. Granlund pelaa keskushyökkääjänä Minnesota Wildin joukkueessa ja Kainulainen luo uraa muodin parissa.

Pariskunta asuu suurkaupunki Minneapolisissa yhdessä pienen koiranpentunsa kanssa. Kainulainen on julkaissut Instagram-tililään lukuisia kuvia parin vaaleilla sävyillä sisustetusta kodista.

Granlund ja Kainulainen asuvat Minneapolisin keskustassa kerrostaloasunnossa, jonka ikkunoista avautuu näkymä kaupungin korkeisiin rakennuksiin.

Melko korkealla sijaitseva koti on sisustettu tyylikkäästi valkoisella ja muilla vaaleilla sävyillä. Lattioita koristavat pörröiset matot ja olohuonetta hallitsee suuri sohva. Korkeita huoneita koristavat myös suuret viherkasvit ja erilaiset sisustusesineet.

Monissa Kainulaisen kotoaan julkaisemissa kuvissa vilahtaa myös pariskunnan jouluna hankkima koiranpentu, pieni Rafa.

Parin koti toimii samalla myös Kainulaisen työpaikkana, sillä hän työskentelee kotoa käsin. Muotiin hurahtanut nainen panostaa omaan CHAÎNE-vaatemerkkiinsä sekä Fedited.com-sivustoon.

– Totta kai se on joskus yksinäistä. Olen kääntänyt sen kuitenkin voimavaraksi, Kainulainen totesi kotona työskentelystä IS:lle syksyllä.

27-vuotias Kainulainen luo Atlantin takana uraa mallina ja suunnittelijana. Hän on tunnetun Ford Models -mallitoimiston listoilla.

Kainulainen kertoi IS:lle aiemmin, että mikäli hän haluaisi panostaa mallintöihin, olisi hänen muutettava Los Angelesiin ainakin muutamaksi kuukaudeksi kerrallaan. Pitkät rupeamat toisella puolella maata eivät houkuttele tällä hetkellä, sillä Kainulainen viihtyy kodissaan mainiosti.

– Asuin hetken Chicagossa hostellissa kahden aasialaisen kanssa samassa huoneessa. Se ei ollut kovin kivaa. Minulla on koti Minneapolisissa, enkä halua nyt olla muualla, hän totesi viime syksynä.

Emmi Kainulainen on kotoisin Hollolasta.­

Kainulaiselle on tärkeää, että hän pystyy luomaan omaa uraa samalla, kun Granlund luo omaansa. Kiekkopuolison arki voi olla yksinäistä pitkien pelireissujen ja lukuisien harjoitusten vuoksi, ja siksi Kainulainen haluaakin panostaa työhönsä.

– Olen kyllä tosi kiitollinen siitä, että en ole joutunut tekemään kompromisseja. Monesti ne, ketkä luopuvat kokonaan omasta urastaan puolison takia, saattavat katkeroitua, hän totesi syksyllä.

Kainulainen ja Granlund ovat seurustelleet noin viisi vuotta. He ovat edustaneet yhdessä Yhdysvalloissa järjestetyissä jääkiekkotilaisuuksissa, mutta pitäneet muuten melko matalaa profiilia suhteestaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?