Mitkä pusuhuulet! Poptähti Christina Aguilera, 37, edusti gaalassa aivan uudennäköisenä – ennen ja nyt -kuvat vuosien varrelta

Julkaistu:

upea tyyli
Poptähti Christina Aguilera on muuttunut huikeasti vuosien varrella.
Takavuosien megatähti Christina Aguilera, 37 vuotta, ilmestyi tiistai-iltana Los Angelesissa järjestettyyn Stella McCartneyn muotinäytökseen uudenlaisessa tyylissä. Hänen seuralaisenaan oli kihlattu Matthew Rutler.

Aiemmin poppari on totuttu näkemään herkän naisellisissa, vaaleissa ja värikkäissä muotivaatteissa. Nykyisin Aguilera pukeutuu usein räväkästi kokomustaan.


Los Angelesissa järjestetyssä tilaisuudessa Aguilera poseerasi mustassa kietaisumekossa ja mustassa lakissa. Voi olla, että tähti halusi ottaa asullaan osittain kantaa Hollywoodissa velloneeseen Me Too -ilmiöön, jota tukeakseen julkkisnaiset ovat pukeneet ylleen mustaa. Esimerkiksi Golden Globe -gaalassa lähes kaikki naiset pukivat Me Too -hengessä ylleen mustan iltapuvun.

Daily Mail toteaa Aguileran tyylistä kertovassa artikkelissaan, että Aguileran olemus herätti muutenkin kiinnostusta: hänen muhkeat pusuhuulensa kiinnittivät huomiota punaisella matolla otetuissa kuvissa. Vaaleat kutrit laulaja oli pätkäissyt lyhyiksi.


Laulaja hätkähdytti myös viime marraskuussa American Music Awards -tapahtumassa, jossa hän esiintyi samaan tapaan pikimustassa esiintymisasussa, vaalea tukka taaksepäin sliipattuna. Fanit kirjoittavat tuolloin Twitterissä, etteivät olleet tunnistaa tähteä punaisella matolla. Fanit pohtivat muun muassa sitä, että Aguileralla oli kasvoillaan paljon vähemmän meikkiä kuin yleensä. Monien mielestä Aguilera näyttää jopa kauniimmalta lähes ilman meikkiä kuin normaalissa tyylissään.


Aguileran kaksi ensimmäistä albumia nostivat hänet popmaailman huipulle. Genie In A Bottle -megahitin sisältänyt Christina Aguilera -debyyttialbumi ilmestyi vuonna 1999 ja Dirrty- ja Fighter -hitit sisältänyt Stripped-albumi vuonna 2002.


Rolling Stone -lehti haastatteli 19-vuotiasta Christina Aguileraa vuonna 2000. Toimittaja istui limusiinin kyydissä nuoren poptähden ja tämän assistentin kanssa. Nouseva poptähti kuvaili haastattelussa sitä, miten hänen odotetaan olevan tietynlainen esikuva muille nuorille.

– Mutta kukaan ei ole täydellinen, eikä kukaan voi elää elämäänsä siten. Elän tässä omaa elämääni, tähti pohdiskeli.


Hän totesi haastattelussa joutuvansa usein puremaan kieltään, jotta ei olisi liian provokatiivinen. Idoli ei saa laukoa mitä sylki suuhun tuo.

– Joskus on hauskaa hieman hämmentää soppaa, saada aikaan reaktioita ja olla leikkisä. Mutta joskus joudun sen takia vaikeuksiin, hän myönsi.

Aguilera keikkailee edelleen ahkerasti, vaikka viimeisimmän studioalbumin julkaisusta on lähes kuusi vuotta aikaa. Hän on laulajantyönsä lisäksi osoittanut paljon kiinnostusta hyväntekeväisyyttä kohtaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt