Nanna Karalahti kertoo hänen ja Jere Karalahden aviokriisin taustoista Kaksplus-lehdessä – ”Olimme molemmat hirveän itsekkäitä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nanna Karalahti kertoo hänen ja Jere Karalahden aviokriisin taustoista Kaksplus-lehdessä – ”Olimme molemmat hirveän itsekkäitä”

Nanna Karalahti sanoo Kaksplussalle hänellä ja Jere Karalahdella olleen eron jälkeen peiliin katsomisen paikka.

17.1.2018 13:23

Nanna Karalahti kertoo Kaksplussan haastattelussa hänen ja Jere Karalahden aviokriisistä, jonka seurauksena he erosivat viime keväänä joksikin aikaa.

Viime huhtikuussa Nanna kirjoitti blogissaan hänen ja Jeren päättäneen erota.

– Haluan kirjoittaa hyvin surullisen asian tänne blogiini, jotta saan tehdä sen omin sanoin ilman asioiden ylimääräistä spekulointia osaltani. Asia on hyvin henkilökohtainen, josta en haluaisi julkisesti kirjoittaa, mutta tiedän tämän auttavan minua ja poikaani asian käsittelyssä tulevaisuudessa, hän kirjoitti tuolloin.

Syyskuussa Nanna ja Jere kertoivat Ilta-Sanomille aviokriisin olevan nyt historiaa ja he ovat palanneet yhteen.

Nanna avaa nyt aviokriisin taustoja Kaksplussan haastattelussa. Hän sanoo arjen pienen vauvan kanssa uuvuttaneen heidät molemmat, eikä kumpikaan kiinnittänyt tarpeeksi huomiota parisuhteeseen.

– Olimme molemmat hirveän itsekkäitä. Minua ärsytti, että olin niin sidottu Jaxiin, mutta Jere pystyi treenaamaan ja liikkumaan vapaasti. En myöskään osannut tukea Jereä hänen uransa lopetuksessa, vaan keskityin vaatimaan tasapuolisuutta vauvan hoitoon, Nanna Karalahti sanoo Kaksplussalle.

Nanna kertoo muuton Keravalle toimineen parille eräänlaisena uutena alkuna. Pari jakaa nyt myös lastenhoidon: Nanna pukee ja Jere syöttää parin pienen Jax-pojan.

Jere Karalahti kertoi muutosta ISTV:n Tainola Show’ssa marraskuussa perheen kotituneen hyvin Keravalle.

– Asuimme aiemmin Helsingin Kalasatamassa ja vain äidilläni oli mahdollisuus tulla nopeasti hoitamaan poikaamme. Nanna on kotoisin Keravalta ja siellä ovat hänen sisarensa sekä ystävänsä, joilla kaikilla on lapsia. Hoitoapua löytyy ja on myös rauhoittavaa asua luonnon lähellä, nuoruudessa Tapulikaupungissa asunut Jere kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?