Reino Nordin julkaisi itsestään alastonkuvan – Maria-vaimo riensi puolustamaan hämmentävää otosta: ”Otan täyden vastuun” - Viihde - Ilta-Sanomat

Reino Nordin julkaisi itsestään alastonkuvan – Maria-vaimo riensi puolustamaan hämmentävää otosta: ”Otan täyden vastuun”

Nordinit lomailevat parhaillaan Thaimaan lämmössä.

16.1.2018 16:14

Laulaja Reino Nordin lomailee paraikaa Maria-vaimonsa ja lastensa kanssa Thaimaassa. Kaukoidässä on selvästi lämmin, sillä artisti päätti julkaista Instagram-tilillään kuvan ilman rihman kiertämää.

Kuvassa Reino poseeraa lepotuolissa haarat levällään. Kriittiset paikkansa hän on peittänyt hatulla.

– Tämmösiä rapuja kannattaa sit varoa, Reino vitsailee kuvatekstissä.

Kuva on kerännyt hetkessä yli tuhat tykkäystä ja lukuisia naureskelevia kommentteja. Kommenteista selviää, että Maria on ”pakottanut” miestään lataamaan kuvan sosiaaliseen mediaan.

– Mä pakotin julkaisemaan tän ja otan täyden vastuun, Maria kommentoi.

Reino Nordin ilmoitti sunnuntaina Facebookissa, että pariskunnalle on tiedossa perheenlisäystä.

– Tiedotusluontoinen asia. Olemme raskaana Maria vaimoni (12rv) fyysisesti minä lähinnä henkisesti! (Aina yleensä) rakkautta ja toivomme rauhaa päläpälämedian hölinöiltä! Toivomme ihanaa odotusaikaa ja lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu! Ettäs tiiätte, Reino kirjoitti.

Nordinit ovat olleet yhdessä yli 12 vuotta ja heillä on entuudestaan kaksi lasta. Reinolla on lisäksi yksi lapsi edellisestä suhteestaan.

Nordinit ovat pitäneet yhtä jo pitkään.­

Maria kirjoitti raskaudestaan avoimesti blogissaan Kaksplus-lehden sivuilla.

– Tuntuu ihan höpsöltä tiedottaa asiasta näin, mutta kai se pitää jossain vaiheessa joka tapauksessa tehdä. Julkaisin tänään muutaman kuvan täältä Thaimaasta, jossa olemme perhelomalla koko tammikuun. Ilmeisesti joku alkoi kuvieni perusteella analysoida vatsanseutuani, sillä kuulin että Jodelissa (Jodel on jonkinlainen juoruilu-some) käydään keskustelua siitä, olenko raskaana, Maria kirjoitti.

– Ja olenhan minä! Ja se on ihanaa!

Maria kertoo olleensa viime vuonna samaan aikaan matkalla kolmistaan lasten kanssa, mutta tällä kertaa myös puoliso Reino pääsi mukaan reissuun.

– Puhelimet ovat olleet kiinni, en ole vaivautunut somettamaan enkä bloggaamaan. Ja se on ollut hyvä ratkaisu myös raskauden kannalta. Aion viettää todella stressittömän raskausajan, Maria kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?