Emily, 33, julkaisi kuvan, jollaisia fitnesskaunottaret harvoin someen laittavat – ”Kiitos kun näytit totuuden” - Viihde - Ilta-Sanomat

Emily, 33, julkaisi kuvan, jollaisia fitnesskaunottaret harvoin someen laittavat – ”Kiitos kun näytit totuuden”

Australialaisen Emily Skyen kuva on kerännyt paljon kiitosta sosiaalisessa mediassa.

16.1.2018 11:18 | Päivitetty 16.1.2018 11:57

Fitnesstähti Emily Skyesta, 33, tuli pienen Mia-tytön äiti joulukuun lopulla. Australialaiskaunotar kuvasi raskauden muuttamaa vartaloaan Instagramissa koko odotusajan ja jakoi yli 2 miljoonalle seuraajalleen treenivinkkejä aivan raskauden loppuvaiheeseen saakka.

Emily julkaisi Instagramissa muokkaamattoman kuvan raskauden jälkeisestä vatsastaan, jolla hän omien sanojensa mukaan haluaa ottaa kantaa ulkonäköpaineisiin.

Emily on kritisoinut sosiaalisessa mediassa muiden fitnesstähtien siloteltuja kuvia ja niiden luomia paineita siitä, että raskautta edeltäviin mittoihin pitäisi palautua heti synnytyksen jälkeen.

– Kolme viikkoa synnytyksestä ja minulla on mieheni shortsit, koska mitkään muut eivät mahdu päälleni. Painoni on pudonnut synnytyksen jälkeen 14 kiloa, painoni nousi raskauden aikana 21 kiloa. Tämä osoittaa, kuinka paljon nestettä kehossani oli. Vatsani ei ole palautunut ennalleen, vaan on edelleen pehmeä. Vatsalihakseni ovat palautuneet ja olen siitä hyvin onnellinen, Emily kirjoittaa Instagramissa.

Hän kirjoittaa aloittaneensa treenaamisen hiljalleen, mutta ei ota paineita ulkonäöstään.

– Odotan sitä, että pääsen takaisin salille 2,5 viikon päästä! Vaatii paljon työtä kerätä taas voimaa, mutta jos sitoudun treeneihin ja olen johdonmukainen, niin uskon pääseväni tavoitteeseeni, hän kirjoittaa.

Emilyn kaunistelematon kuva raskauden jälkeisestä vatsastaan on kerännyt paljon kiitosta sosiaalisessa mediassa, jossa häntä ylistetään upeaksi esikuvaksi.

– Julkkikset eivät koskaan näytä millaisia muutoksia raskaus on tuonut heidän vartaloonsa. En ole koskaan nähnyt ketään, joka näin hienostuneesti ja avoimesti näyttäisi todellisuuden synnyttämisestä, Instagramissa ylistetään.

– Minusta on ihanaa, kuinka näytät totuuden synnyttämisestä. Ne hyvät ja vaikeat asiat, joista ei yleensä puhuta, Emilya kiitetään.

Kritisoinut kauneusihanteita ennenkin

Emily Skye on aikaisemminkin kritisoinut nykyajan kauneusihanteita. Hän on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti masennuksestaan ja ahdistuneisuudesta.

– Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin täydellisyys. Kukaan ei näytä täydelliseltä, kukaan ei elä täydellistä elämää, kenelläkään ei ole täydellistä parisuhdetta tai täydellistä työtä, hän on korostanut Facebookissa ja Instagramissa julkaisemissaan kirjoituksissa.

Hän on myös esitellyt kuinka helppoa sosiaalisessa mediassa on huijata kuvissa kuvakulmalla, asennolla ja valaistuksella.

Yksi Emilyn suosituimmista Instagram-kuvista on kuvapari, joiden ottamisen välillä on vain kolme sekuntia. Toisessa kuvassa Emily poseeraa normaalisti, toisessa hän jännittää vatsalihaksiaan:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?