Muistatko Selviytyjien Jeffin? Juontaja elää hiljaiseloa tajuttomassa luksuslukaalissa – ”Emme tarvitse enempää rahaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko Selviytyjien Jeffin? Juontaja elää hiljaiseloa tajuttomassa luksuslukaalissa – ”Emme tarvitse enempää rahaa”

Jeff Probst tekee töitä ja viihtyy kotioloissa.

Jeff Probst elää rauhallista hiljaiseloa silloin kun ei ole Selviytyjien kuvauksissa.­

15.1.2018 10:51

Yhdysvaltojen Selviytyjät on Big Brotherin ohella yksi ensimmäisiä tosi-tv-ohjelmia, joka nousi nopeasti valtavan suosituksi tv-formaatiksi ympäri maapalloa. Nykyään ohjelmaa on tehty hurjat 34 kautta.

Selviytyjät on siitä ainutlaatuinen ohjelma, että pitkästä kestosta huolimatta sen juontaja ei ole vaihtunut kertaakaan. Jeff Probst, 56 vuotta, on juontanut sarjaa menestyksekkäästi vuodesta 2000 eteenpäin.

Sarjassa Probst tunnetaan tuttavallisemmin viidakkopaitaan sonnustautuneena Jeffinä, joka lähettää jokaisen jakson päätteeksi kilpailijan kotiin omintakeisella repliikillään: The tribe has spoken, it is time for you to go (heimoneuvosto on puhunut, sinun on aika lähteä).

Legendaariseksi on muodostunut myös Selviytyjien päätösjakso, joka ratkeaa aina kauden jälkeen New Yorkissa. Ohjelmassa Jeff lähtee viidakosta milloin milläkin kulkuvälineellä, kuten moottoriveneellä tai helikopterilla, ja on saapuvinaan suoraan New Yorkiin päätösjakson viimeiseen heimoneuvostoon. Oikeasti jaksojen välillä on tietysti kulunut paljon aikaa, ja tilanne on lavastettu.

Jeff Probstilla ei ole omia lapsia, mutta hänen vaimollaan on entisestä liitosta kaksi lasta. Pariskunta elää rauhallista perhearkea upeassa kartanossaan.­

Mutta millainen Selviytyjistä tuttu Jeff on vapaa-ajallaan? Tähtijuontaja on ollut julkisuudessa yli 20 vuotta, mutta hänen liikkeistään tiedetään hyvin vähän.

Viisinkertainen Emmy-voittaja elää vapaa-aikaansa omissa oloissaan hulppeassa kartanossa, jonka hän on hankkinut juontotyöstään saamillaan mittavilla tienesteillä. Yhdysvaltalaislähteiden mukaan juontajan omaisuuden nettoarvo olisi ainakin 40 miljoonaa dollaria.

Jeff on juontanut hurjat 510 jaksoa Selviytyjiä.­

Juontajan päätyönsä lisäksi Probst on toiminut vastaavana tuottajana ja ohjaajana tv-alalla. Nykyään hän myös juontaa omaa The Jeff Probst Show -keskusteluohjelmaansa.

Probst meni joulukuussa 2011 naimisiin häntä 10 vuotta nuoremman näyttelijärakkaansa Lisa Ann Russellin kanssa. Hääjuhlaa vietettiin kaikessa hiljaisuudessa yksityisasunnossa, kertoi Daily Mail tuolloin. Pariskunnan molemmat osapuolet olivat jo aiemmin kertaalleen naimisissa, ja Russellilla on edellisestä liitostaan myös kaksi lasta. Jotkut muistavat myös, että Probst seurusteli aikoinaan Selviytyjistä tutun kilpailijan, Julie Berryn kanssa. Muutaman vuoden seurustelusuhde päättyi vuonna 2008.

Jeff rakastaa työtään ja julkaisee somessa lähinnä kuvia Selviytyjien kuvauksista.

Nykyään Probst ja Russell asuvat Russellin kahden lapsen kanssa perheenä Los Angelesissa todella hulppeassa kartanossa. Kansasista lähtöisin oleva Probst kertoi People-lehden haastattelussa vuonna 2012, että tavallaan hieman jopa häpeää ylellistä asuntoaan.

– Ulkotilat ovat asunnon paras puoli, Probst totesi ja esitteli toimittajalle upean pation ja valtavan uima-altaansa.

– Tämä asunto on ehdottomasti Selviytyjien ansiota. Olen kiitoksen velkaa (tuottaja) Mark Burnettille, että olen tilanteessa jossa voin asua tällaisessa asunnossa, Probst sanoi vaatimattomasti.

Lisa-vaimo toivoisi Jeffin luopuvan kokonaan työstään Selviytyjissä, koska perhe ei tarvitse enää lisää rahaa elämäänsä.­

Radar Online kertoi viime heinäkuussa, että Lisa-vaimo toivoisi miehensä lopettavan kokonaan tv-työt, jotta he voisivat keskittyä paljon rakastamaansa perhe-elämään kotioloissa. Kumpikaan ei välitä seurapiirielämästä, vaan he viettävät mieluiten valtaosan ajastaan ”erakkona” upeassa Kalifornian-kodissaan. Vaimo on ystävän mukaan sanonut, että perhe ei tarvitse enää enempää rahaa.

– Jeff rakastaa hullua työtään ja vastapainona erittäin rauhallista kotielämäänsä. Vaimon mukaan perhe ei tarvitsisi enää Selviytyjistä tienattavia rahasummia, perheen ystävä sisäpiiristä paljasti lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?