Tosi-tv-tähti Bobby Zarin on kuollut – vaimolta sydäntäsärkevä muistokirjoitus: juhlivat hääpäiväänsä vain viikko sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-tähti Bobby Zarin on kuollut – vaimolta sydäntäsärkevä muistokirjoitus: juhlivat hääpäiväänsä vain viikko sitten

Bobby Zarin oli yksi New Yorkin täydelliset naiset -sarjan vakiokasvoista.

Bobby ja Jill Zarin kuvattuna 2016.­

15.1.2018 7:51

Tosi-tv-tähti Bobby Zarin on kuollut 71-vuotiaana, kertovat amerikkalaismediat. Zarinin vaimo Jill Zarin on vahvistanut suru-uutisen.

Zarin kirjoittaa julkaisemassaan tiedotteessa aviomiehensä sairastaneen syöpää ja menehtyneen lauantaina läheistensä ympäröimänä.

– Ei ole sanoja kuvailla kuinka murtuneita olemme. Kiitos kaikille osoittamastanne rakkaudesta ja tuesta näinä vaikeina aikoina, Jill Zarin kirjoittaa tiedotteessaan.

Hän on julkaissut Instagramissa tunteikkaan kirjoituksen, jossa hän kuvailee aikovansa jatkaa miehensä hyväntekeväisyystyötä.

– Bobby opetti minulle mitä tosirakkaus on. Kiitos rakkaani, että jaoit elämäsi kanssani. Kiitos, että kasvatit tyttäreni Allysonin kuin hän olisi oma lapsesi. En koskaan unohda sinua. Jatkan hyväntekeväisyystyötä ja rahan keräämistä syöpäjärjestölle, jotta sama ei tapahtuisi jollekin toiselle. Aion kunnioittaa sinua ja tehdä sinut ylpeäksi, hän kirjoittaa ja jatkaa.

– Opetit minulle niin paljon. Muistan laittaa valot pois kun poistun huoneesta ja yritän olla hävittämättä avaimiani. Rupean tekemään nyt listoja kun et ole täällä muistuttamassa minua asioista.

Perhe on kertonut CNN:lle järjestävänsä Zarinille muistotilaisuuden tänään maanantaina.

– Voit levätä nyt rauhassa, me rakastamme sinua, Bobby Zarinin tytärpuoli Ally Shapiro kirjoittaa Instagramissa.

Bobby ja Jill Zarinin elämää seurattiin suositussa New Yorkin täydelliset naiset -tosi-tv-sarjassa. Pari pyöritti omaa kangasliikettä.

Zarin kertoi hänellä todetun kilpirauhassyövän, mutta 2009 lääkärit olivat antaneet hänelle terveen paperit. 2015 syöpä kuitenkin uusiutui.

People-lehden mukaan Zarin kävi useissa leikkauksissa, joissa poistettiin syöpäkasvaimia. Heinäkuussa 2017 Zarin joutui sairaalaan vointinsa heikennyttyä.

Bobby ja Jill Zarin juhlivat viikko sitten hääpäiväänsä. Pari oli naimisissa 18 vuotta.

– Hyvää hääpäivää elämäni rakkaudelle Bobby Zarinille. Bobby on täydellisin mies jonka tiedän. Hän ei koskaan hävitä mitään, eikä unohda. Ja kun hän mielestäni on väärässä, niin hän onkin aina oikeassa, Jill Zarin onnitteli aviomiestään Instagramissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?