Perheen valokuvat leviävät netissä: ”ammattikuvaaja” turmeli potretit käsittämättömään kuntoon – ”Eihän tässä ole mitään järkeä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Perheen valokuvat leviävät netissä: ”ammattikuvaaja” turmeli potretit käsittämättömään kuntoon – ”Eihän tässä ole mitään järkeä”

Julkaistu: 14.1.2018 20:56

Perheen haluamat potretit muuttuivat ammattilaiseksi itseään väittäneen valokuvaajan käsittelyssä täysin. Äärimmäisen hämmentävä lopputulos villitsee somessa.

Dave ja Pam Zaring päättivät ikuistaa koko perheensä perinteisiin potretteihin. Kolme vuotta naimisissa ollut pariskunta halusi mukaan 12- ja 8-vuotiaat poikansa, Daven äidin sekä perheen kaksi koiraa, kertoo The Sun.

Yhdysvaltalaisperhe alkoi etsiä ammattikuvaajaa, joka voisi ikuistaa heidät idyllisiin potretteihin. Pian heihin otti yhteyttä keski-ikäinen nainen, joka kertoi olevansa erittäin kokenut valokuvaaja. Perhe matkasi toiselle paikkakunnalle kuvauksia varten ja hinnaksi sovittiin noin 200 euroa.

Kuvaussession jälkeen valokuvaaja ilmoitti, että perhe saisi lopputuotokset parin kuukauden sisällä, kunhan hän ensin ehtisi muokata kuvat. Zaringit olivat kuvauksiin tyytyväisiä, eivätkä osanneet odottaa, että lopputulos tulisi olemaan jotain täysin käsittämätöntä.

Kun Pam Zaring vastaanotti lopulta levyllisen perheen kuvia, kävi ilmi, että kuvissa poseerasi joukko piirretyiltä näyttäviä hahmoja. Perhe oli muuttunut valokuvissa täysin tunnistamattomaksi ja moni otos näytti lähes maalaukselta. Ainoastaan Zaringien kaksi koiraa olivat säilyttäneet normaalin ulkonäkönsä.

Pam kertoi reaktiostaan kuvat nähtyään KCEN-tv-kanavalle.

– En ole koskaan elämässäni nauranut niin paljon, hän totesi.

– Lapseni olivat hämmentyneitä. He luulivat, että huijasimme heitä. He vain hokivat, että he näyttivät Lego-ukoilta.

The Sunin mukaan valokuvaaja väitti, että kuvat epäonnistuivat, koska kuvauspäivän valo oli vääränlainen. Naisen mukaan kirkas auringonpaiste loi otoksiin pahoja varjoja, joita hän yritti muokkaamisella häivyttää. Hän myös myönsi, ettei ollut koskaan saanut kunnon opetusta kuvankäsittelyyn.

Pam jakoi kuvauksen hillittömän lopputuloksen Facebook-sivullaan perjantaina. Viikonlopun aikana päivityksestä tykkäsi yli 341 000 ihmistä ja sen jakoi Facebookissa yli 365 000 käyttäjää. Pamin päivitys levisi nopeasti myös kansainvälisessä mediassa ja perheen kuvista tuli parissa päivässä valtava nettihitti.

Alkuperäiseen Facebook-päivitykseen kerääntyi nopeasti lukuisia kommentteja, joissa kuvia ihmeteltiin suureen ääneen.

– Minulla ei ole sanoja tälle! Eihän tässä ole mitään järkeä, eräs mies kommentoi.

– En voi kuvitella, miten hän on katsonut näitä ja todennut: ”Jep, nämä ovat hyviä. He tulevat rakastamaan niitä. Minun pitäisi laskuttaa enemmän”, jatkaa toinen.

Kommenteissa tarjotaan myös apua Pamin ja Daven kuvien pelastamiseksi. Moni on ilmoittanut voivansa käsitellä alkuperäiset kuvat, mikäli perhe saa ne käsiinsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?