2-vuotiaan isä pöyristyi katsoessaan lastenohjelmaa: Lelumaan Niksu -sarjassa näkyi jotain hävytöntä – ”Sitä kesti noin viisi sekuntia” - Viihde - Ilta-Sanomat

2-vuotiaan isä pöyristyi katsoessaan lastenohjelmaa: Lelumaan Niksu -sarjassa näkyi jotain hävytöntä – ”Sitä kesti noin viisi sekuntia”

Britti-isä huomasi Suomessakin nähdyssä sarjassa yksityiskohdan, joka lapsikatsojilta jää luultavasti huomaamatta.

Lelumaan Niksu -sarja on nähty myös Suomessa.­

14.1.2018 19:52

Independent-lehti kertoo erään perheenisän Lelumaan Niksu -sarjasta tekemästä hämmentävästä huomiosta. Suomessakin nähtyyn lastenohjelmaan oli lipsahtanut monen aikuisen mielestä härski yksityiskohta, jota lapset tuskin kuitenkaan tajuavat tai huomaavat.

Brittiläinen perheenisä jakoi löydöksensä Twitter-tilillään.

– Niksu kohtasi jotain erittäin häiritsevää, joka tulee vavisuttamaan Lelumaata sen perustuksia myöten, isä kirjoitti ohjelmasta otetun kuvakaappauksen yhteydessä.

Perheenisän julkaisemassa kuvassa Lelumaan Niksu on löytänyt maanviljelijän, joka seisoo lampaan takana tämän takamuksesta kiinni pitäen. Farmarin ilme on kuvassa hieman kärsivä ja huolestunut. Viaton kohtaus voi tarkemmin katsottuna vaikuttaa hieman epäilyttävältä.

Britti-isä kertoi The Mirror -lehdelle, että hänen huomionsa vanginnut kohtaus nähtiin telkkarissa aikaisin aamulla, kun hän yritti syöttää aamiaista 2-vuotiaalle lapselleen. Hämmästynyt isä kertoi lehdelle, ettei hän odottanut näkevänsä lastenohjelmassa kohtausta, jossa maanviljelijä näytti tekevän lampaalle täysin sopimattomia asioita.

– Sitä kesti noin viisi sekuntia. Viisi sekuntia se mies teki jotain täysin hävytöntä sille lammasparalle, isä kuvaili näkemäänsä.

Lelumaan Niksu -sarjaa on esitetty myös Suomessa. Lasten keskuudessa suositun hahmon on alunperin luonut kirjailija Enid Blyton 1940-luvulla. Niksu-kirjoja on julkaistu yhteensä 24 kappaletta vuosien 1949–1966 välillä. Tv-sarjaa puolestaan on esitetty BBC:llä vuodesta 1955 alkaen.

Suomessa lastenohjelmaa on nähty esimerkiksi Nelosella ja Ylellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?