Reino Nordinilta yllätysilmoitus Thaimaasta: Maria-vaimo on raskaana – ”Lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Reino Nordinilta yllätysilmoitus Thaimaasta: Maria-vaimo on raskaana – ”Lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu”

Muusikko Reino Nordin kertoi ilouutisen Facebookin välityksellä.

14.1.2018 13:14

Laulaja Reino Nordin, 34, kertoi hänen ja hänen puolisonsa hyvät uutiset Facebookin välityksellä innonsekaisissa tunnelmissa. Asiasta uutisoi ensin Seiska.

– Tiedotusluontoinen asia. Olemme raskaana Maria vaimoni (12rv) fyysisesti minä lähinnä henkisesti! (Aina yleensä) rakkautta ja toivomme rauhaa päläpälämedian hölinöiltä! Toivomme ihanaa odotusaikaa ja lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu! Ettäs tiiätte, Reino kirjoittaa.

Raskautta on siis takana 12 viikkoa. Päivitys on tehty Thaimaasta käsin, jossa Nordinit viettävät paraikaa perhelomaa.

Nordinit ovat olleet yhdessä yli 12 vuotta ja heillä on entuudestaan kaksi lasta. Reinolla on lisäksi yksi lapsi edellisestä suhteestaan.

Maria kirjoitti raskaudestaan avoimesti blogissaan Kaksplus-lehden sivuilla.

– Tuntuu ihan höpsöltä tiedottaa asiasta näin, mutta kai se pitää jossain vaiheessa joka tapauksessa tehdä. Julkaisin tänään muutaman kuvan täältä Thaimaasta, jossa olemme perhelomalla koko tammikuun. Ilmeisesti joku alkoi kuvieni perusteella analysoida vatsanseutuani, sillä kuulin että Jodelissa (Jodel on jonkinlainen juoruilu-some) käydään keskustelua siitä, olenko raskaana, Maria kirjoittaa.

– Ja olenhan minä! Ja se on ihanaa!

Kuvassa Nordinit vuonna 2012.­

Maria kertoo olleensa viime vuonna samaan aikaan matkalla kolmistaan lasten kanssa, mutta tällä kertaa myös puoliso Reino pääsi mukaan reissuun.

– Puhelimet ovat olleet kiinni, en ole vaivautunut somettamaan enkä bloggaamaan. Ja se on ollut hyvä ratkaisu myös raskauden kannalta. Aion viettää todella stressittömän raskausajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?